sluit
V-Day

Amsterdam Boat Cruises

Ms. van Riemsdijkweg 45, Amsterdam

Amsterdam skyline cruise met Amsterdam Boat Cruises door het IJ van Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Bewonder de imposante gebouwen van Amsterdam aan (bak- of stuur)boord en ontdek de stad vanuit een geheel nieuw perspectief.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
C
8 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 23, 2021
Prima

Over deze deal

 • Skyline cruise door het IJ van Amsterdam
 • Duur: 75 minuten
 • Ontdek de bijzondere hoogbouw van Amsterdam vanuit het water
 • Hoor de verhalen van een enthousiaste schipper
 • Bij mooi weer kan je plaatsnemen op het panorama dek en bij slecht weer in het luxe binnenverblijf van het schip
 • Een assortiment aan hapjes en drankjes is beschikbaar tijdens de vaart
 • Kleintjes van maximaal 2 jaar mogen gratis mee aan boord

Voorbereid op reis

 • Vertreklocatie: NDSM werf
 • Zorg dat je minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de opstapplaats
 • Vanaf Amsterdam Centraal Station kan je gratis de pont nemen naar de NDSM-werf. Dit is de paarse lijn ‘F4’
 • Als je met de auto komt, kan je navigeren naar MS van Riemsdijkweg thv 45, Amsterdam. Je kan betaald parkeren op straat en het parkeerterrein naast het schip
 • Je kan het schip vinden naast de pontsteiger

Over de cruise

Je vertrekt vanuit het NDSM-werf, een ruige en industriële samensmelting van cultuur en stedelijke ontwikkeling. Vanaf de afvaartlocatie vaar je door de Amsterdamse haven richting het IJ. Hier passeer je onder andere het futuristische gebouw van het filmmuseum ‘Eye’ en zal je de Adam Tower zien liggen. Ook kan je de Oostelijke eilanden bewonderen, vanuit het panorama dek of veilig in het luxe binnenverblijf. Nu nog even leren wat bakboord en stuurboord is.

Deal-Voorwaarden

Verplicht online reserveren op https://webshop.amsterdamboatcruises.nl/?offer-direct=r-5377. Vertreklocatie: Ms. van Riemsdijkweg 45 in Amsterdam. Eindpunt: Ms. van Riemsdijkweg 45 in Amsterdam. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Meer info: kinderen t/m 2 jaar gratis. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31/12/2022.

Over Amsterdam Boat Cruises

Amsterdam Boat Cruises neemt je mee door de eeuwenoude geschiedenis van de Amsterdamse haven en geeft je een uniek kijkje in één van Nederlands belangrijkste havengebieden. Je ontdekt het verleden, dat helemaal teruggaat naar de VOC, en leert over het heden en de toekomst terwijl je langs grote zeeschepen vaart. En kan je geen genoeg krijgen van Nederland vanaf het water, dan kan je ook voor een langere boottocht kiezen en bijvoorbeeld de Zaanse Schans ontdekken. Amsterdam Boat Cruises heeft altijd een kleine kaart met hapjes en drankjes aan boord, voor als je zin hebt in een versnapering op het dek.