sluit
TTD Launch

Adam's Boats

Mauritskade 3, Amsterdam

Adam's Boats: 3, 4 of 5 uur varen in een sloep door Amsterdam, opstappen bij Weesperplein (max. 9 personen)

Kies optie

In een Notendop

Vaar door de grachten van Amsterdam of zoek de natuur op van Ouderkerk aan de Amstel in een elektrische sloep voor 9 personen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3, 4 of 5 uur sloepvaren door de Amsterdamse grachten
  • Voor maximaal 9 personen
  • Na reservering haal je je sloep op aan de Mauritskade 3 bij Weesperplein
  • Hier krijg je instructies over de sloep en over hoe je je op het water moet gedragen
  • Vaar uit t/m 31 oktober 2022

  • Je vaart zelf, en kiest dus ook zelf waar je het ruime sop opzoekt
  • Dus geniet van het zonnetje en laat de wind door je haren gaan
  • Op deze ruime boot met comfortabele zitkussens
LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Kijk op deze pagina voor meer informatie over nieuwe regels die moeten worden nageleefd tijdens de corona-epidemie bij Adam’s Boats.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 maart t/m 31 oktober 2022 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief € 1,50 p.p. vermakelijkhedenretributie. De borg bedraagt € 150 en betaal je via de site van Adam's Boats op het moment van reserveren. De borg zal binnen 5 werkdagen na de vaartocht worden teruggestort.
Reserveren: verplicht online via https://adamsboats.com/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: opstapplaats is Mauritskade 3 bij Weesperplein. Maximaal 9 personen per sloep. Het exacte aantal toegestane personen is afhankelijk van de geldende maatregelen op het moment van reserveren. Bekijk hier de huidige maatregelen. Minimumleeftijd voor de schipper is 18 jaar. Wil je langer varen dan de aangekochte tijd, dan betaal je € 55 per uur, afgerond per kwartier, dit kan worden verrekend met de borg. Regel dit via de app of neem contact op met Adam's Boats. Als alle sloepen al zijn verhuurd op het gewenste tijdstip, krijg je dat direct te zien en indien mogelijk een alternatieve starttijd en/of dag aangeboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Adam's Boats

Adam heeft boten. Elektrische boten welteverstaan en Adam wil graag dat jij daarmee over de Amsterdamse wateren kabbelt. Je hebt geen Vaarbewijs nodig om deze sloepen te besturen dus als kapitein bepaal je zelf welke route je vaart en in welk tempo. Via de website boek je eenvoudig een sloep. Die sloep is voorzien van kussentjes en er is plek voor maximaal 9 personen. Dus neem je vrienden, familie, collega's of andere zon-op-bol, wind-in-haar en boot-op-water-liefhebbers mee op een tocht door Amsterdam, of misschien wel Ouderkerk aan de Amstel.