Wilt u Amsterdam eens ontdekken, maar doet u dat liever onder begeleiding van een gids? Maak dan gebruik van de kortingsactie van Groupon! Vanaf nu kunt u namelijk via onze site kortingsbonnen bestellen voor een leuke fietstour door Amsterdam. Tijdens een fietstour in Amsterdam leert u de stad op een andere manier kennen en vertelt een gids u allerlei wetenswaardige feitjes. Een ervaring die u niet snel zal vergeten! Bovendien is de fietstour door Amsterdam nu extra aantrekkelijk, want met de kortingsbonnen bent u altijd verzekerd van veel voordeel. Wacht dus zeker niet langer met het bestellen van de kortingsbonnen en kom in uw vrije tijd naar Amsterdam voor een fietstour die u zal verrassen!

Kortingsbonnen voor een fietstour door Amsterdam, altijd handig!

De kortingsbonnen voor een fietstour door Amsterdam komen altijd goed van pas. Het is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Natuurlijk kunt u ook met een vriendengroep genieten van een aangenaam dagje uit, zo heeft u niet alleen een leerzaam, maar ook een gezellig uitje! In Amsterdam een fietstour doen is echt de moeite waard, zeker door het vele voordeel. Wilt u vaker profiteren van leuke kortingsacties, bijvoorbeeld op het gebied van vrije tijd? Neem dan zeker een kijkje op de site van Groupon en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Fiets routes Amsterdam

Ongeveer de helft van alle Amsterdammers stapt elke dag op de fiets. De fiets is sneller dan de auto of het openbaar vervoer. Dat komt omdat al sinds de jaren '80 fietsvoorzieningen zijn getroffen die het fietsen in de stad zeer comfortabel hebben gemaakt. Op de fiets zijn in de vrije tijd de mooiste plekjes van Amsterdam te zien. Er zijn diverse organisaties die korte en langere fiets routes Amsterdam gidsen. Maar het is ook mogelijk om er een fiets te huren en zelf de stad te verkennen. Wie zelf fiets routes Amsterdam wil plannen bezoekt Routecraft.com, dé planner van fiets routes Amsterdam.

Fiets routes Amsterdam vanaf het Vondelpark

In hun vrije tijd ontvluchten veel Amsterdammers de stad en gaan naar het Amsterdamse Bos. Het ligt op de grens van Amsterdam en Amstelveen. Vanaf het Vondelpark is het 20 minuten fietsen naar het Amsterdamse Bos. Door het bos slingert een fietspad van 50 kilometer lang. Van 1 april tot en met 30 september is in Het Amsterdamse Bos een fiets te huren. Andere fiets routes Amsterdam is bijvoorbeeld de "Velo Mondial". De route begint in het Vondelpark en leidt onder andere langs het Amstelpark, de Rembrandtoren, door de Jordaan en langs het Amsterdams Historisch Museum. De route is ontwikkeld door de Fietsersbond Amsterdam samen met de gemeente en is 37 km lang. Op de website van de Fietsersbond zijn meer fiets routes in en om Amsterdam te vinden.

Lees verder