Geen nieuwe meldingen

Badkamerkast met 3 planken

Badkamerkast met 3 planken

In een Notendop

Met drie planken en twee kasten kan dit meubel een praktische oplossing zijn om ruimte in de badkamer te besparen.

Product-details

  • Drie planken
  • Kast met twee deuren
  • Geschikt voor het optimaliseren van de opslagruimte in de badkamer
  • Materiaal: 12 mm spaanplaat met 3 mm MDF-plaat
  • Afmetingen na montage: 15,2 cm x 29,8 cm x 118 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.