sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Cielo Beauty Salon

Nieuwe Binnenweg 244 B, Rotterdam

Spa pedicure naar keuze bij Cielo Beauty Salon in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Laat jouw trouwe stappers verzorgen door de specialist door o.a. je nagels te laten knippen en lakken en je nagelriemen te laten verzorgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
D
Dianne
19 beoordelingen18 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 22, 2022
Hartelijk ontvangst door getalenteerde Stephanie in moderne hygiënische salon op 12 juli 2022. Heerlijke Spa pedicure gehad met gellak, voetscrub, nagelriemen geknipt en verzorgd met nagelriemolie. Had nog wat oude restjes acryl op mijn teennagels zitten, dat zonder te klagen is verwijderd. Fooi welverdiend, echte aanrader! 😍🤗💅💃
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 10, 2022
Aardige vrouw wel. Afspraak ging eigenlijk niet door, maar ik wist het niet. Vervolgens haast de eigenaresse zich om de afspraak toch door te laten gaan. Ook was de afspraak erg relaxed en heb ik er zeker van genoten. Aanrader.

Over deze deal

 • Spa Pedicure van 45 minuten, bestaande uit:
  • Nagels knippen en vijlen
  • Dode huidcellen van de voeten verwijderen
  • Nagelriemen verzorgen met olie
  • Nagelriemen bijknippen (indien nodig)
  • Voetmassage
 • Je kan de behandeling uitbreiden met het laten lakken van je teennagels
 • Dan duurt de behandeling ongeveer 65 minuten
 • Je teennagels laten lakken met gellak is ook een optie
 • Dan zit je zo’n 90 minuten in de beauty-stoel

Deal-Voorwaarden

Minimaal 48 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0611 725 149. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Cielo Beauty Salon

Bij Cielo Beauty Salon in Rotterdam-Middelland neem je plaats in een comfortabele stoel waar jouw me-time begint. Behalve voor een uitgebreide kappersbehandeling - van knippen en stijlen tot box braids - , kan je hier ook terecht voor een gezichtsbehandeling, massages en een mani- en pedicure. De enthousiaste medewerkers ontvangen je graag met een glimlach en een luisterend oor.