Geen nieuwe meldingen

Smeerveensedijk 4, Peize

Een dagje sauna met koffie of thee en een lekkernij bij SpaWell in Peize

Tot 68% korting.
Kies optie

In een Notendop

Spoel alle zorgen van je af met een ontspannende dag in een weldadige wellnessomgeving met o.a. binnen- en buitensauna’s.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Een dagje sauna met koffie of thee + een lekkernij
  • In Peize, Drenthe - op 11 autominuten van de stad Groningen
  • Geldig t/m 6 februari 2020
  • Klik hier voor het actuele schema met badkledingdagen

  • Genieten staat op nr. 1 bij dit uitgebreide spa- en beautycomplex dat verschillende sauna’s en faciliteiten heeft
  • Bovendien maak je vrij gebruik van de aanwezige doucheproducten en scrubzout om de belevenis compleet te maken
  • De wegen naar ontspanning, rust en balans van lichaam en geest zijn de N372 (als je via de A7 in 11 minuten vanuit Groningen komt rijden) en de N386 (als je via de A28 in een kwartiertje vanuit Assen komt)

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 6 februari 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: toeslag op badkledingdagen en op vrijdag, zaterdag en zondag à € 5,25. Toeslag is ook van toepassing in de kerstvakantie: 21 december 2019 t/m 5 januari 2020.
Reserveren: verplicht online via https://spawell.nl/verzilveren/. Klik op "e-ticket verzilveren" en vul je groupon-code in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet meer mogelijk zodra je reservering bevestigd is.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij SpaWell. Bekijk de prijzen. Entree vanaf 14 jaar. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen SpaWell alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Hier kan SpaWell, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaWell

SpaWell in Peize, Drenthe - op 11 autominuten van de stad Groningen - biedt je negen verschillende binnen- en buitensauna’s: een Kelosauna, Filmsauna, Finse sauna, Panoramasauna, Thylarium, Zoutsteensauna, Infraroodsauna, Kleurensauna en een Turks stoombad. 4 keer per dag vindt er in de Kelosauna een extra Löyly-opgieting en een klankschaalsessie plaats. Je geniet er bovendien van een scala aan massages, zoals een klassieke massage, Ayurvedische massage en nog veel meer. Nóg een rustgevende gedachte: je parkeert er gratis.

SpaWell

Spa, Sauna