Geen nieuwe meldingen
top-rated-merchant-icon Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Special Air Services is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal 400 beoordelingen.

Special Air Services

Zelf vliegen met een Cessna bij vliegschool Special Air Services

Beperkte tijd beschikbaar!
250+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Zelf vliegen in een Cessna tijdens een vliegbeleving van 25, 45 of 70 minuten op meerdere locaties in Nederland.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit de volgende opties

  • € 49,99 voor een vliegbeleving van 25 minuten incl. 15 minuten vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 129)
  • € 94,99 voor een vliegbeleving van 45 minuten incl. 30 minuten vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 190)
  • € 159,99 voor een vliegbeleving van 70 minuten incl. 50 min. vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 389)

Neem dankzij deze vliegbeleving deal zelf de stuurknuppel in handen. Het vliegen vindt plaats op vliegveld Teuge in Hoogeveen, nabij Apeldoorn, of op vliegveld Lelystad in de weekenden. Een instructeur van Special Air Services zorgt dat je alles vliegensvlug onder de knie hebt en deze Special Air Services deal een waar succes wordt.

  • Zelf vliegen in een Cessna met deze vliegbeleving deal van 25, 45 of 70 minuten
  • Op meerdere locaties in Nederland
  • Inclusief luchtdoopcertificaat
  • Inclusief compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en ongevallenverzekering
  • Tegen een meerprijs kan je 1 of 2 personen meenemen, langer vliegen of een film van je vlucht op USB-stick meekrijgen

Na een briefing van een instructeur en een kopje koffie of thee (op de locatie in Teuge) stap je in het vliegtuig. De ervaren instructeur zorgt voor het starten en het landen, maar eenmaal in de lucht ben jij de piloot en is the sky letterlijk the limit. Bij de eerste optie vlieg je 15 minuten zelf, bij de tweede optie 30 minuten en bij de derde optie 50 minuten.

Als je vanaf Teuge start, kan je langs Paleis Het Loo vliegen en als je in Lelystad opstijgt, kan je bijvoorbeeld Bataviastad of het Dolfinarium in Harderwijk zien liggen. Na de landing praat je nog even na over de les met de instructeur en krijg je je luchtdoopcertificaat uitgereikt. Om de vliegervaring compleet te maken is het mogelijk om voor € 20 de beelden van je vlucht op USB-stick mee te krijgen en daarnaast is er de optie om 1 of 2 passagiers mee te nemen. Bij de eerste optie betaal je € 15 p.p. bij, bij de tweede optie € 20 p.p. en bij de derde optie € 25 p.p.

Voorwaarden

Geldigheid: je kan je vlucht maken tot 12 maanden na aankoop, de reservering maak je binnen 6 maanden na aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch binnen 6 maanden na aankoop op 055 323 17 89, o.v.v. Groupon. Er is de optie om 1 of 2 passagiers mee te nemen. Bij de eerste optie betaal je € 15 p.p. bij, bij de tweede optie € 20 p.p. en bij de derde optie € 25 p.p. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid i.v.m. weersomstandigheden en brandvluchten.
Meer info: minimumlengte: 1,50 m om te mogen vliegen. Minimumleeftijd 14 jaar. Er geldt een milieutoeslag van € 10 p.p. in het weekend en op feestdagen. Vliegtijden worden berekend vanaf motor aan tot motor af. Vliegen vanaf Teuge (alle dagen van de week), Lelystad (zaterdag en zondag) of Hoogeveen (bij voldoende aanmeldingen). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Special Air Services

Special Air Services beschikt over goed opgeleide vliegers en volledig uitgeruste, goed onderhouden Cessna 172-vliegtuigen. Om de veiligheid zo optimaal mogelijk te waarborgen, is bij de deal een compleet verzekeringspakket – waaronder een WA- en ongevallenverzekering – inbegrepen.

Special Air Services

Les, Vlieglessen, Sightseeing of tour, Vliegtocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.