Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Zelf vliegen met een Cessna bij vliegschool Special Air Services

Kies optie

In een Notendop

Zelf vliegen in een Cessna tijdens een vliegbeleving van 25, 45 of 70 minuten op meerdere locaties in Nederland.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Indy
3 beoordelingen3 beoordelingen
2 dagen geleden
Het was een cadeau voor mijn vriend en we hebben echt genoten! Echt een super leuke ervaring en mooie herinnering! Piloot Tim de Wild was echt een toppertje! 100% aan te raden :)
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
6 dagen geleden
Prima geregeld.
M
Manitahelpful reviewer
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 14, 2020
Mijn vriend was erg blij met zijn verjaardagskalender. 45 minuten vliegbeweging. De piloot was erg aardig en ook leuk om mee te vliegen. Hij heeft mij over mijn angst heen geholpen, waardoor ik ook een mooie ervaring heb opgedaan. Dit is echt een leuk kado om te geven.
H
H.top reviewer
13 beoordelingen9 beoordelingen
december 12, 2020
zeer goed
J
Jonathan
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 8, 2020
Uitstekend! Erg tevreden en piloot Nicky maakte de ervaring compleet!
J
Jaimy
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 5, 2020
Top ervaring!
C
Cindy
8 beoordelingen4 beoordelingen
december 4, 2020
Uitstekende service! Een keurig bedrijf met uitermate behulpzaam personeel aan de telefoon en balie. Werd vergezeld door een zeer vriendelijke en kundige instructeur (Sander) en na een goed gesprek heerlijk aan het vliegwerk gezet. Naast de vergestrekte landschappen en het fijne gezelschap genoten van een prachtige zonsondergang. Aanrader als je interesse hebt in (leren) vliegen, of gewoon eens een mooie vlucht wil maken en van de uitzichten wil genieten!
F
Floor
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 29, 2020
Prima! Super ervaring....
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit de volgende opties

  • € 49,99 voor een vliegbeleving van 25 minuten incl. 15 minuten vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 129)
  • € 94,99 voor een vliegbeleving van 45 minuten incl. 30 minuten vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 190)
  • € 159,99 voor een vliegbeleving van 70 minuten incl. 50 min. vliegtijd én luchtdoopcertificaat (waarde € 389)

Neem dankzij deze vliegbeleving deal zelf de stuurknuppel in handen. Het vliegen vindt plaats op vliegveld Teuge in Hoogeveen, nabij Apeldoorn, of op vliegveld Lelystad in de weekenden. Een instructeur van Special Air Services zorgt dat je alles vliegensvlug onder de knie hebt en deze Special Air Services deal een waar succes wordt.

  • Zelf vliegen in een Cessna met deze vliegbeleving deal van 25, 45 of 70 minuten
  • Op meerdere locaties in Nederland
  • Inclusief luchtdoopcertificaat
  • Inclusief compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en ongevallenverzekering
  • Tegen een meerprijs kan je 1 of 2 personen meenemen, langer vliegen of een film van je vlucht op USB-stick meekrijgen

Na een briefing van een instructeur en een kopje koffie of thee (op de locatie in Teuge) stap je in het vliegtuig. De ervaren instructeur zorgt voor het starten en het landen, maar eenmaal in de lucht ben jij de piloot en is the sky letterlijk the limit. Bij de eerste optie vlieg je 15 minuten zelf, bij de tweede optie 30 minuten en bij de derde optie 50 minuten.

Als je vanaf Teuge start, kan je langs Paleis Het Loo vliegen en als je in Lelystad opstijgt, kan je bijvoorbeeld Bataviastad of het Dolfinarium in Harderwijk zien liggen. Na de landing praat je nog even na over de les met de instructeur en krijg je je luchtdoopcertificaat uitgereikt. Om de vliegervaring compleet te maken is het mogelijk om voor € 20 de beelden van je vlucht op USB-stick mee te krijgen en daarnaast is er de optie om 1 of 2 passagiers mee te nemen. Bij de eerste optie betaal je € 15 p.p. bij, bij de tweede optie € 20 p.p. en bij de derde optie € 25 p.p.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: je kan je vlucht maken tot 12 maanden na aankoop, de reservering maak je binnen 6 maanden na aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch binnen 6 maanden na aankoop op 055 323 17 89, o.v.v. Groupon. Er is de optie om 1 of 2 passagiers mee te nemen. Bij de eerste optie betaal je € 15 p.p. bij, bij de tweede optie € 20 p.p. en bij de derde optie € 25 p.p. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid i.v.m. weersomstandigheden en brandvluchten.
Meer info: minimumlengte: 1,50 m om te mogen vliegen. Minimumleeftijd 14 jaar. Er geldt een milieutoeslag van € 10 p.p. in het weekend en op feestdagen. Vliegtijden worden berekend vanaf motor aan tot motor af. Vliegen vanaf Teuge (alle dagen van de week), Lelystad (zaterdag en zondag) of Hoogeveen (bij voldoende aanmeldingen). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Special Air Services

Special Air Services beschikt over goed opgeleide vliegers en volledig uitgeruste, goed onderhouden Cessna 172-vliegtuigen. Om de veiligheid zo optimaal mogelijk te waarborgen, is bij de deal een compleet verzekeringspakket – waaronder een WA- en ongevallenverzekering – inbegrepen.