sluit
V-Day

Go!Gaming

5 locaties

Speeltijd, 1 uur pc/console + 1 uur race simulator bij Go!Gaming

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga de strijd aan en laat zien dat jij de beste bent op de Playstation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch of Playseats race simulator.

Over deze deal

  • 2 uur speeltijd voor 1 persoon, bestaande uit:
    • 1 uur pc/console: hierbij kan je gebruik maken van de Gaming pc's en consoles (Playstation 5, Xbox Series X en Nintendo Switch)
    • 1 uur race simulator: hierbij kun je gebruik maken van de Playseats (voor leeftijden vanaf 7 jaar)
  • Mocht je langer willen doorgaan, kun je ter plekke extra speeltijd bijboeken
  • Als je eerder weggaat, blijft je speeltijd nog 2 jaar actief tot je volgende bezoek
  • Go!Gaming bevindt zich in de steden Groningen, Nijmegen, Maastricht, Utrecht en Rotterdam

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Reserveren verplicht via de website van de locatie waar je de groupon wil gebruiken. Voor Groningen gr.pn/3EBz8zJ. Voor Nijmegen gr.pn/3VCUKSU. Voor Maastricht gr.pn/3F00DnR. Voor Utrecht gr.pn/3F013KX. Voor Rotterdam gr.pn/3F1jhvR. Bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Annuleren verplicht minimaal 24 uur van te voren, anders vervalt de geldigheid van de groupon. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 2 april 2023. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Over Go!Gaming

Bij Go!Gaming draait het om mensen samen brengen. Gamen is voor iedereen, daarom organiseerd Go!Gaming dan ook activiteiten voor alle doelgroepen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in samen het plezier en de sensatie van gamen te ontdekken en te ervaren, naast het ontwikkelen en verbeteren van zichzelf. Go!Gaming werkt namelijk ook samen met verschillende onderwijsinstellingen waarmee ze programma's ontwikkelen om gaming en onderwijs samen te brengen. Het gaming en esports platform komt voort uit een samenwerking van Pathé Theaters en H20 Esports Campus, met de eerste locatie geopend sinds 2021 in Pathé Schouwburgplein, Rotterdam. Inmiddels zijn er door heel Nederland nieuwe locaties bijgekomen, in Groningen, Nijmegen, Maastricht en Utrecht.