sluit
TTD Launch

Spijkenisse Drankdienst

Waardebon van € 20 voor het gehele assortiment van Spijkenisse Drankdienst

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Bestel tot 5.00 uur ‘s nachts bier, wijn, sterke dranken, frisdranken om te mixen en pizza’s of burgers om de honger te stillen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor een waardebon van € 20 (waarde € 20)
  • € 18,99 voor een waardebon van € 40 (waarde € 40)

De waardebon is geldig voor het gehele assortiment.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag en vrijdag van 22.00 tot 4.00 uur, op zaterdag van 21.00 tot 5.00 uur en op zondag van 22.00 tot 2.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 0630 862 484, o.v.v. Groupon. Spijkenisse drankdienst
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De waardebon is geldig voor het gehele assortiment. Spijkenisse Drankdienst bezorgt in Biert, Geervliet, Hekelingen, Hoogvliet, Schiedam, Simonshaven, Spijkenisse, Vlaardingen en Zuidland. De bezorgkosten betaal je ook met de waardebon. Bekijk de bezorgkosten per plaats op de website: www.spijkenissedrankdienst.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spijkenisse Drankdienst

Dit servicebedrijf verzorgt de drankjes en nodige diepvriespizza's voor jou en je vrienden, als jullie het gezellig hebben op een avond of nacht in het weekend. Heb je te weinig ingekocht voor een feestje, is de slijterij al dicht of zitten jullie simpelweg te gezellig om jullie avond te onderbreken met een supermarktbezoekje? Spijkenisse Drankdienst bezorgt jouw wensen gewoon bij je thuis in Biert, Geervliet, Hekelingen, Hoogvliet, Schiedam, Simonshaven, Spijkenisse, Vlaardingen en Zuidland.