1 of 2 spirituele armbanden met Agaat, inclusief verzending

Spirituele armband met Agaat

420+ gekocht
€ 22,93
€ 6
74% korting
Verzendkosten: Vrij
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

De Agaat is een edelsteen die staat voor bescherming, veiligheid, innerlijke rust en stabiliteit.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro.

 • Spirituele armband
 • Met paarse Agaat bedels
 • Eén maat: 18 cm (elastisch)
 • Diameter bedels: 8 mm
 • Eigenschappen Agaat:
  • Bescherming en veiligheid
  • Innerlijke rust
  • Stimuleert concentratie
  • Stabiliteit
  • Verzacht angsten
  • Verbetert zelfvertrouwen
  • Kalmeert woede

Let op: elk natuursteen item is uniek. De vorm, kleur en grootte kunnen enigszins variëren, afhankelijk van de stenen en daarom afwijken van de foto die getoond wordt. De stenen vertonen soms natuurlijke ‘‘onvolkomenheden’’ zoals spleten, scheuren of kleine holtes, altijd aanwezig na polijsten, vanwege de oorspronkelijke natuurlijke vorming, of het nu gaat om erosie, natuurlijke lagen of gecombineerde mineralen. De energie van deze stenen wordt op geen enkele manier verstoord, integendeel, het wordt alleen versterkt door hun intacte en natuurlijke kant. Bovenstaande informatie wordt gegeven als een indicatie, ze kunnen op geen enkele manier medische informatie vormen, noch onze verantwoordelijkheid op zich nemen. De eigenschappen, indicaties en wijze van gebruik van de genoemde mineralen komen uit naslagwerken of websites in de lithotherapie. Raadpleeg voor elk gebruik van stenen of mineralen voor therapeutische doeleinden een arts die de enige is die een diagnose kan stellen en een behandeling kan voorschrijven die is aangepast aan uw gezondheidstoestand

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop-Story van 11-08-2021.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors
26540 Mours Saint Eusèbe
FR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die dit product hebben gekocht. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die het product hebben gekocht.
W
wil
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
januari 15, 2022
zeer snelle levering en ze dragen fijn ,enige minpunt was dat een vande 2 armbanden bijna zwart van kleur was ipv purple