Geen nieuwe meldingen
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Complete zeildag (9.30-18.00 uur) van Bataviahaven Lelystad naar Hoorn of Volendam en weer terug incl. koffie/thee, lunch en borrelgarnituur

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Addy
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 24, 2019
Problemen bij het boeken van de reis. Het is heel fijn opgelost door mensen van de stedemaegt.Addy Jordaan.
replied
View Comment +
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Niet één, niet twee, maar drie masten - gelukkig houdt het daar op, want een schip vol met masten belemmert juist weer een voorspoedige zeiltocht én het uitzicht. Ervaar zelf dat dit precies het goede aantal is tijdens een zeiltocht op driemaster de Stedemaeght voor 1 of 2 personen.

Kies uit 4 opties

  • € 44,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Hoorn voor 1 persoon (waarde € 91)
  • € 89,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Hoorn voor 2 personen (waarde € 182)

  • € 49,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Volendam voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 99,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Volendam voor 2 personen (waarde € 198)

De zeildag naar Hoorn

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en om 10.00 uur gaan de touwen los en vaar je Lelystadse Bataviahaven uit. Koers: west. Eenmaal buiten de haven worden de zeilen gehesen. De koers wordt gezet naar Hoorn, waar je na ongeveer 3 uur arriveert. In dit oude Zuiderzeestadje krijg je anderhalf uur de tijd voor een wandeling langs de oude pakhuizen en statige herenhuizen uit de bloeiperiode van de VOC. Weer terug aan boord geniet je van een uitgebreid lunchbuffet en in de loop van de middag krijg je een borrelgarnituur aangeboden. Tussen 17.00 en 17.30 uur zal de Stedemaeght weer aanmeren in de Bataviahaven.

De zeildag naar Volendam

Ook hier is de aanvang 9.30 uur en staat de koffie al voor je klaar. Om 10.00 uur vaar je Bataviahaven in Lelystad uit. Er wordt koers gezet naar de Gouwzee, waar je na ongeveer 2 uur arriveert. De Stedemaeght ligt te diep in het water om Volendam binnen te varen, waardoor je een extra tochtje op een tender maakt om naar de vaste wal te komen. Je wordt afgezet op de Dijk van Volendam, waar je ruim een uur de gelegenheid krijgt voor een kijkje in de winkeltjes en een drankje op de terrasjes. Na een uitgebreid lunchbuffet en in de loop van de middag een borrelgarnituur gaat het anker weer op voor de terugreis naar de Bataviahaven waar je tussen 17.00 uur en 17.30 uur terugkeert. Met een heus “tabee” aan de bemanning neem je afscheid.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 16 september 2017. Bekijk hier: http://groupon.stedemaeght.nl/ de zeildata.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht reserveren vóór 1 september 2017 en minimaal 48 uur van tevoren online op http://groupon.stedemaeght.nl/, met gebruik van je groupon-code.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stedemaeght Charters

Stedemaeght Charters

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Zeilen