Geen nieuwe meldingen

20 locaties

Haal je golfvaardigheidsbewijs bij Stichting-Top-Club, op meer dan 20 locaties

Kies optie

In een Notendop

Je wordt opgeleid volgens het 9-stappenplan van de PGA en de NGF en kan via de stichting je GVB op ruim 20 locaties door Nederland halen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een golfslagbad is leuk, voor kinderen. Golven, ook leuk, voor surfers. Maar het echte golfen, waar concentratie, inzicht, geduld en een fijne swing aan te pas komen: dát is iets voor jou. Probeer het eens met een GVB-cursus bij Stichting Top-Club.

Kies uit de volgende opties


  • € 19 voor GVB voor 1 personen (waarde € 179)
  • € 29 voor GVB voor 2 personen (waarde € 358)
  • € 45 voor GVB voor 4 personen (waarde € 716)

Met deze deal kan je je GVB halen op meer dan 20 verschillende locaties door heel Nederland. Hoe makkelijk is dat. En hoewel je bij sommige GVB-opleidingen nog lidmaatschappen of handicapregistratie moet bijbetalen, is dat bij Stichting Top-Club allemaal gratis. Deze deal is dus inclusief regelcursus, officieel examen, jaarlidmaatschap van de stichting, GVB-pas en gebruik van de materialen. Dus heb je altijd al getwijfeld over golfen, maar leek het je te duur of te ‘hooggegrepen’, dan is je GVB halen met Stichting Top-Club geheel geen slecht idee.

Stichting Top-Club


Deze stichting is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie en mag op elke golfbaan in Nederland GVB-examens afnemen en tevens het GVB en de handicap registreren. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde golfbaan, maar je kan je wel weer aanmelden bij een golfbaan die je leuk lijkt om eens lekker wat holes te lopen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online op www.gvb-hcp54.nl/index.php/bestel, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: de cursussen worden alleen tijdens het golfseizoen georganiseerd (van 1 mei tot 6 oktober). De golflessen worden op alle locaties in het weekend gegeven. Je wordt direct lid van de Stichting Top-Club. Het lidmaatschap à € 75 per jaar is voor 2014 gratis. In 2015 is het niet meer gratis. Dit abonnement is direct opzegbaar via http://gr.pn/Top-Club, bij niet opzeggen loopt dit automatisch door en is daarna maandelijks opzegbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting Top-Club - KEY