Geen nieuwe meldingen

12, 24 of 36 pakken navul-stofdoekjes voor Swiffer-vloerreiniger

Stofdoekjes-navulling

€ 30,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze Swiffer-doekjes helpen bij het effectief verwijderen van grondstof en vuil.

Product-details

  • Ontworpen om tot drie keer meer stof en haren op te vangen en vast te houden dan een traditionele bezem
  • Unieke 3D-structuur is bedoeld om stof en haar te bereiken en te binden, zelfs in hoeken
  • Geschikt voor houten, keramische en vinylvloeren
  • Handig voor eigenaren van huisdieren en mensen met allergieën
  • Een pakket bevat 18 doekjes

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.