sluit
TTD Launch

Subway Enschede Zuid

Wesselernering 3b, Enschede

1-16 keer Footlong-sandwiches (30 cm) naar keuze bij Subway Enschede Zuid

Kies optie

In een Notendop

Je hebt keuze uit alle Footlongs op het menu, waaronder de Chicken Teriyaki, Subway Melt, Chicken Fajita, Italian B.M.T. en Spicy Italian.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 2,99 voor 1x een Footlong-sandwich (30 cm) naar keuze (waarde € 7,25)
  • € 5,99 voor 2x een Footlong-sandwich (30 cm) naar keuze (waarde € 14,50)
  • € 11,99 voor 4x een Footlong-sandwich (30 cm) naar keuze (waarde € 29)
  • € 21,99 voor 8x een Footlong-sandwich (30 cm) naar keuze (waarde € 58)
  • € 39,99 voor 16x een Footlong-sandwich (30 cm) naar keuze (waarde € 116)

Je hebt keuze uit alle Footlongs op het menu, waaronder de Chicken Teriyaki, Subway Melt, Chicken Fajita, Italian B.M.T., Tonijn en Spicy Italian.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 28 februari 2018 in voor een strippenkaart. Na inwisseling is je strippenkaart nog t/m 31 maart 2018 geldig op alle dagen van de week. Koop je een groupon voor 1 of 2 footlongs, dan krijg je geen strippenkaart. Deze maak je in één bezoek op.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, je wisselt je groupon bij Subway Enschede Zuid in voor een strippenkaart.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig bij Subway Enschede Zuid. Niet geldig voor de (altijd wisselende) Signature Sub. Voor € 2,25 kan je jouw bestelling upgraden naar een menu. Het menu bestaat dan uit een Footlong-sandwich met een drankje en een snack naar keuze. Kies dan uit koffie, thee en een frisdrank van 500 ml. En kies vervolgens tussen een American cookie en een zakje chips. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Subway Enschede Zuid

Met meer dan 36.000 vestigingen in 98 landen is Subway inmiddels één van de grootste sandwich-ketens ter wereld. De bestsellers in de Subway-restaurants hebben een wereldwijde reputatie verdiend als gezonder alternatief voor het vette, calorierijke fastfood. In Winkelcentrum Enschede Zuid is ook een vestiging van deze Amerikaanse succesformule gevestigd. Dit Subway-restaurant is 7 dagen per week geopend, waardoor je er altijd even binnen kan lopen voor een warme kop koffie met een koek, een versgebakken broodje of frisse salades. En ook leuk om te vermelden: je kan hier gewoon gratis parkeren.