sluit
V-Day

Restaurant ICHI

Slotlaan 269, Zeist

Sushibox afhalen met 18 of 36 stuks dagverse sushi bij Restaurant ICHI in Zeist

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Een aanleiding heb je niet nodig voor de elegante Japanse zee-bonbons; sushi past bij elke gelegenheid, gewoon lekker bij je thuis.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
H
H
34 beoordelingen19 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 24, 2022
Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Over deze deal

 • Sushibox afhalen met 18 of 36 stuks dagverse sushi
 • De box van 18 stuks bevat:
  • 4x California Maki
  • 4x Sake Avocado Maki
  • 3x Kappa Maki
  • 3x Sake Maki
  • 4x Spicy Tuna Maki
 • Kies je voor de box van 36, heb je bovenstaande tweemaal

Deal-Voorwaarden

Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zondag. Alleen geldig voor afhalen. Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Restaurant ICHI

In het centrum van Zeist - aan de Slotlaan - waan je je even in Azië bij Restaurant ICHI. Hier komen verschillende smaken van de Oriënt samen en geniet je van sushi's en diverse warme gerechten. Je kan hier aanschuiven voor een all-you-can-eat sushi-arrangement waarbij je zoveel van de menukaart mag proeven als je maar op kan. Ook bezorgen of afhalen behoren tot de smakelijke opties.