sluit
Fotoproducten

Momenteel niet beschikbaar

Malse tournedos of chateaubriand van 250 gram bij ’t Runderke in Lochem (vanaf 2 personen)

Kies optie

Garantie op terugbetaling van ongebruikte groupons binnen 14 dagen na aankoop

Shop met zekerheid, jouw tevredenheid is onze prioriteit! Meer informatie

In een Notendop

Ga voor tournedos met kruidenboter of aan tafel getrancheerde chateaubriand met peper- of stroganoffsaus, beide met friet en groente.

Over deze deal

  • Malse tournedos of chateaubriand van 250 gram p.p.

  • De absolute specialiteiten van het restaurant

  • En er wordt altijd gewerkt met jong vlees uit de regio

  • De tournedos wordt opgediend met kruidenboter

  • De chateaubriand aan tafel getrancheerd en geserveerd met huisgemaakte peper- of stroganoffsaus

  • Beide gerechten zijn vergezeld door frisse salade, frietjes, krieltjes en diverse groenten

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Aanvang tussen 17.00 en 19.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Exclusief drankjes. Ook te reserveren op 1e Kerstdag, op voorwaarde dat je telefonisch reserveert op 0573 281 663 én ter plaatse een toeslag van € 2,50 p.p. afrekent. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ’t Runderke

’t Runderke is een walhalla voor elke bourgondiër. Met tournedos en chateaubriand als absolute specialiteiten laat de door menig fan tot rundvlees-koning van de Achterhoek gekroonde restaurateur menig gast watertanden. Dit Lochemse restaurant maakt van de bereiding van rundvlees namelijk een uiterst secuur werkje. In de keuken zetten ze alles op alles voor de perfecte inkoop, de perfecte garing en de perfecte opmaak. En niet alleen de tournedos en chateaubriand krijgen deze koninklijke behandelingen. De chef draait ook zijn koksmes niet om voor andere malse vleesgerechten als kalfswang, schnitzel en ossenhaas-puntjes. Ook visgerechten als stoofpannetjes met zalm en gebakken gamba's passeren bij ’t Runderke dagelijks de revue.