sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

't Schultenhues - Michelin Team

's Gravenhof 5-7, Zutphen

Exclusief 6-gangenmenu van de chef voor 2, 3 of 4 personen bij Michelinrestaurant 't Schulten Hues

Kies optie

In een Notendop

Aanschouw de 6 smakelijke seizoensgebonden gerechten van ‘t Schulten Hues in een historisch pand in het hart van Zutphen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reservering

De namen Zwezerik, Diklip Harder en Zeeduivel spreken tot de verbeelding. Net als zorgvuldig opgemaakte borden met verfijnde gerechten, een zingende chef-kok en een sommelier die de mooiste verhalen kan vertellen over vino. Doe een beroep op je voorstellingsvermogen en smaakzin tijdens een exclusief 6-gangenmenu bij Michelinrestaurant ‘t Schulten Hues.

Kies uit de volgende opties


  • € 99,99 voor een exclusief 6-gangenmenu van de chef voor 2 personen (waarde € 190)
  • € 149 voor een exclusief 6-gangenmenu van de chef voor 3 personen (waarde € 285)
  • € 199 voor een exclusief 6-gangenmenu van de chef voor 4 personen (waarde € 380)

Bepaalde restaurants zijn niet alleen een restaurant, maar ook een woonkamer. Een plek waar je in alle rust met elkaar kan praten, lachen en het leven mag vieren. Bij ‘t Schulten Hues kan dat uitstekend. In een statig, historisch pand in het centrum van Zutphen krijg je te zien waar dit restaurant voor staat: deskundigheid, vriendelijkheid en hoogstaande gerechten die worden bereid in een seizoensgebonden keuken. In 6 gangen van de chef proef je wat ‘t Schulten Hues zo bijzonder maakt. Uiteraard wordt er gewerkt met dagverse producten. De wijnkaart van dit restaurant is overigens net zo breed en gevarieerd als de keuken; niet voor niets want Sommelier Mark Giesen is genomineerd voor de titel ‘Talentvol Sommelier van het Jaar’.

‘t Schulten Hues


‘t Schulten Hues in Zutphen is het restaurant van Peter Gast & Jacqueline van Liere. Ze openden de deuren in 2002 en hadden binnen korte tijd succes: hun inzet resulteerde in een Bib Gourmand in 2004 en de zo felbegeerde Michelinster volgde in 2005. Een ster die ze al die tijd hebben weten vast te houden. De cuisine laat zich moeilijk vatten in rigide terminologie en dat is eigenlijk wel zo fijn. Origineel en verrassend met veel oog voor harmonie en creativiteit, zonder de basis – vakmanschap – uit het oog te verliezen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 22 april 2015 op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 't Schultenhues - Michelin Team