sluit
TTD Launch

Tanden Bleek Salon

Dorpsstraat 115s, Zoetermeer

Tanden bleken bij Tanden Bleek Salon in Zoetermeer

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je tanden op een natuurlijke manier behandelen door bleken met non-peroxide-gel en geniet van een stralende lach.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Behandeling Wit:
  • 2x 20 minuten
  • 3-6 tinten lichter
  • Intake inbegrepen
  • Kleurbepaling vooraf/achteraan
 • De behandeling wordt in een afspraak uitgevoerd
 • Tanden worden gebleekt met hoogwaardige, non-peroxide-gel
 • In een hippe, moderne en comfortabele salon in Zoetermeer

De tinten die de tanden lichter kunnen worden zijn een indicatie. Tanden worden nooit witter dan de oorspronkelijke kleur van de dentine.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je kan 20 minuten extra bleken aankopen voor € 10,00. Naar keuze mogelijk om tanden te polijsten tegen een betaling van € 4,99. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren via tandenbleeksalon.nl Meer info: De (afgedrukte) groupon moet getoond worden bij aankomst. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Tanden Bleek Salon

De zoektocht naar wittere tanden kan een lastige zijn. Veel mensen willen er niet bij lopen als een soort doorgeslagen BN'er met een gebit waar je je gesprekspartner uit fatsoen een zonnebril voor aan moet bieden. Aan de andere kant zijn er ook veel producten die veel beloven maar geen tot weinig resultaat bieden. Bij Tanden Bleek Salon in Zoetermeer helpen ze je graag een oplossing te vinden voor deze zoektocht. De salon werkt met een hoogwaardige non-peroxide gel waarmee op een veilige manier een wittere glimlach op je gezicht getoverd wordt.