sluit
TTD Launch

1Beauty Salon Zaandam

Czarinastraat 7, Zaandam

Sessie tanden bleken van 20, 40 of 60 minuten bij 1Beauty Salon Zaandam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode SITESALE. Eindigt 28-5.
Code toepassen

In een Notendop

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een non-peroxide bleekgel om je gebit tot 4 tinten witter te laten maken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Sessie tanden bleken van 20, 40 of 60 minuten
  • Met non-peroxide bleekgel van het merk Cosmotology
  • Op basis van sodium bicarbonaat en met een led-lamp
  • Kunnen je tanden tot 4 tinten witter worden gemaakt

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Verplicht van tevoren reserveren via WhatsApp op 0636 453 551. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over 1Beauty Salon Zaandam

1Beauty Salon Zaandam is gelegen, zoals de naam al doet vermoeden, aan de rand van het centrum van Zaandam. Eenmaal binnengelopen staat er een beauty-team voor je klaar om je inner glow te laten stralen. Zo ben je hier aan het juiste adres voor een manicure/pedicure, diverse gezichtsbehandelingen met als resultaat een gezonde huid of verschillende laserbehandelingen.