sluit
TTD Launch

Tante Koosje

kerkstraat 1, Loenen aan de Vecht

Één Michelinster: vijfgangen "Tante Koosje"-menu bij restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht (vanaf 2 pers.)

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 27-3.
Code toepassen
Meer dan 90 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Tante Koosje's pure gerechten - klassiek met modern tintje - worden op Michelinster-niveau geprepareerd en geserveerd in nostalgische sfeer

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • 5-gangen "Tante Koosje-menu" op Michelinster-niveau
 • Gecreëerd door chef Roland Veldhuijzen en zijn witte brigade
 • Maandelijks wisselend menu ontstaan uit creativiteit en vakmanschap
 • Dat met trots de naam van de vermaarde uitspanning draagt
 • Bekijk het actuele Tante Koosje-menu op de website
 • Om een klein beetje een idee te krijgen van wat er zoal op het wisselende menu kan verschijnen, hier een kleine tasting van het huidige à la carte-menu:
  • O.a. koningskrab, eendenlever of ossenstaart vooraf
  • O.a. tong met kaviaar of wagyu als hoofdgerecht
  • O.a. gekonfijte ananas, tarte tatin of een kaastrolley toe

De culinaire stijl van chef Roland Veldhuijzen is het best te omschrijven als een pure mix tussen klassiek en modern. Signature gerechten zijn o.a. op de graat gebakken tarbotfilet en gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever. Veldhuijzen werkte 6 jaar onder Lucas Rive bij De Bokkedoorns en 2 jaar onder André van Doorn bij de Hoefslag - niet de minsten om de kunst van af te kijken. Als chef-kok bij Chapeau behaalde hij binnen 1 jaar al een Michelinster. En na drie jaar verkaste hij naar de keuken van Tante Koosje waar zijn met recht behaalde Michelin-ster al meer dan 15 jaar schittert.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop van dinsdag t/m donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur (m.u.v. feestdagen). Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil, ook te koop als cadeau.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via groupon.nl/reservations.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Met dieetwensen of allergieën kan rekening worden gehouden, geef dit aan bij jouw online reservering. Tante Koosje heeft elke maand een nieuw menu. Deze kan je online bekijken op de website van Tante Koosje. Heb je dieetwensen of allergieën, geef deze dan bij het reserveren door in het veld "Opmerkingen".

Over Tante Koosje

In de schaduw van de kerk van Loenen aan de Vecht, aan het pleintje met geknotte bomen, ligt een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje. De uitzonderlijke uitspanning is uitgegroeid tot een culinair restaurant waar gekookt wordt met eerlijke producten en waar je dineert voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer, de onalledaagse keuken, het professionele team en de inmiddels 16 jaar waarin op Michelinster-niveau gepresteerd wordt.