Thai Hand Rotterdam

Workshop Thai yoga massage bij Thai Hand Rotterdam of Leiden

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 75% korting.
Kies optie

In een Notendop


Je leert alle basistechnieken van de massage, die kan helpen om het immuunsysteem te bevorderen en tegen migraine en rugpijn kan werken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

Kies uit 2 opties

  • € 29,99 voor een workshop Thai yoga massage voor 1 persoon (waarde € 100)
  • € 49,99 voor een workshop Thai yoga massage voor 2 personen (waarde € 200)

Tijdens deze workshops oefenen de deelnemers op elkaar, dus je hoeft niemand mee te nemen. Na afloop neem je een didactisch boekje mee naar huis en de workshop is inclusief thee, fruit, hartige en zoete snack. Bovendien kan je na de workshop een volledige massagecursus volgen bij Thai Hand. Maar begin bij het begin.

In 4 uur leer je de basisbeginselen van de Thai yoga-ontspanningsmassage, een 2500 jaar oude techniek die bekendstaat om de genezende werking. De docenten leren je om verantwoord druk uit te oefenen met gebruik van handpalmen, vingers, ellebogen en knieën. Door zachte acupressuur en yoga-stretches volgt de Thai yoga-massage de energielijnen in het lichaam om het immuunsysteem te verbeteren wat zowel de masseur als de ontvanger in een meditatieve staat brengt.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, 1 keer in de twee weken op zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op www.thai-twist.nl/c101_wslevel1nuad.php, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De workshop gaat uitsluitend door bij minimaal 4 deelnemers. Maximaal 8 deelnemers per workshop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thai Hand Rotterdam


Bij Thai Hand leer je de fijne kneepjes van Thaise massages. Alle cursisten van Thai Hand ontvangen na voltooiing van hun traject een certificaat van ITM (International Training Massage) School in Chiang Mai, Noord-Thailand, erkend door de Thaise regering, het ministerie van Volksgezondheid en Onderwijs in Thailand. Maar de lessen volg je gewoon lekker dichtbij huis, in Rotterdam.

Thai Hand Rotterdam

Les, Zakelijke training
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.