sluit
V-Day

The Hairextension Salon

Henk Speksnijderstraat 8, Rotterdam

Keratine-behandeling voor haar tot of langer dan schouders; krul of steil haar, bij The Hairextension Salon in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Chemische formule en warmte werken samen om de haarschacht te versterken om tot zijdezacht, pluisvrij haar te komen.

Over deze deal

  • Keratine-behandeling voor het haar
  • Voor haar tot de schouders of voor haar langer dan de schouders
  • Stylisten brengen een keratineformule op het haar aan en dichten het vervolgens af met een zeer heet strijkijzer
  • De warmte van het ijzer, samen met andere chemicaliën in de keratineformule activeren een verzachtend en stijl effect.

Keratine-behandeling

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Verplicht telefonisch reserveren op 010 303 25 77. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag tussen 09.30 en 18.00 uur. Reservering vereist, minimaal 4 uur vantevoren telefonisch op 010 303 25 77, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Annuleren minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. De optie met langer haar dan de schouders is voor haar tot 40 cm lang. Voor haar langer dan 40cm geldt de volgende toeslag; voor iedere extra 15 cm wordt € 25,00 extra gerekend, welke je in de salon dient af te rekenen. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over The Hairextension Salon