Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Visserstraat, 4, Aalsmeer

1 of 3 microdermabrasie of microneedling-behandelingen bij The Skin Effect in Aalsmeer

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat het aan microkristallen of micronaaldjes over om de huid in je gezicht op te frissen met een zachte, zuivere huid als beoogd resultaat.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
Eleonore
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 19, 2021
Goede service. Gaat voor kwaliteit ipv kwantiteit. Wilt resultaten behalen en denkt goed mee met de klant.
I
iljatop reviewer
13 beoordelingen5 beoordelingen
mei 21, 2021
Vriendelijk en profes

Over deze deal

  • 1 of 3 microdermabrasie of microneedling-behandelingen
  • Twee technieken voor een zuiver en fris gelaat
  • Eentje met microkristallen en eentje met micronaaldjes
  • Bekijk onderstaande toelichting om je keuze te maken

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht die celvernieuwing tot doel heeft. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en nadien weer weggezogen. Laagjes dode huidcellen worden zo weggehaald, waardoor een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. De doorbloeding van je huid wordt bovendien geactiveerd alsmede de aanmaak van collageen. Het doel is om je huid zo mooier, gladder en zachter te maken. Microdermabrasie kan ingezet worden bij o.a. rimpels, littekens, onzuiverheden, acné, ouderdomsvlekken, pigmentverstoringen, rokershuid of een door de zon beschadigde huid.

Microneedling

Met vibrerende micronaaldjes worden er minuscule gaatjes in de huid geprikt, waardoor het natuurlijk herstelproces van je huid in gang gezet wordt. Onder het zichtbare huidoppervlak kan hierdoor nieuw bindweefsel worden aangemaakt. Doel is dat je huid hier steviger en gladder van wordt en dus zuiverder oogt. De behandeling kan ingezet worden tegen fijne lijntjes, rimpels, acné-littekens, littekens van andere aard, pigmentstoornissen, grove huidstructuur en vergrote poriën. Het resultaat is doorgaans na zo’n 2-4 weken zichtbaar. Wanneer je kiest voor meerdere behandelingen, is het dus raadzaam om deze met tussenpozen van 2-4 weken te ondergaan. Gemiddeld zijn er vijf à zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Na je eerste behandeling heb je nog 3 maanden de tijd om de overige behandelingen op te maken. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 085 83 36 06 59 of via e-mail op info@theskineffect.nl, o.v.v. Groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Houd rekening met tussenpozen van 2-4 weken tussen de behandelingen. Enkel geldig voor nieuwe klanten. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over The Skin Effect

Bij The Skin Effect in Aalsmeer staat jouw huid op nummer één. De huidspecialisten ontfermen zich hier over onzuiverheden zoals wallen, couperose, veroudering, rimpeltjes, acné en striae. Maar ook ongewenste haargroei, tatoeages, kalknagels en haaruitval kunnen hier worden aangepakt. Doel van alle behandelingen is dat jij je kiplekker en bovenal gezond voelt in je eigen lichaam; ook wel The Skin Effect genoemd.