sluit
TTD Launch

The Swan Beauty Center

Einsteinstraat 2, Alkmaar

Gezichtsbehandeling naar keuze bij The Swan Beauty Center in Oudorp, Alkmaar

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 29-3.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze gezichtsbehandelingen hebben als doel om je huid er egaler, soepeler, strakker en jonger uit te laten zien.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Gezichtsbehandeling naar keuze
 • Doel van de behandelingen is een zuiverdere en zachtere huid, wat betekent dat make-up soepeler kan worden aangebracht
 • Bij meerdere behandelingen merk je mogelijk een vermindering van zonnevlekken, littekens en fijne lijntjes
 • De salon werkt met de producten van Decaar

 • Je hebt keuze uit vijf zuivere opties:
  • Glow Up Treatment
  • Ultra Skin Booster
  • Hydrafacial
  • Skinbooster
  • Hydrafacial + Skinbooster

Glow Up Treatment (35 min.)

Je huid wordt diep gereinigd en gestoomd. Vervolgens wordt je huid gescrubd en gereinigd met ultrasone geluidsgolven. Hiermee worden de poriën vrij gemaakt van talg, bacteriën en vuil en worden onzuiverheden verwijderd. Daarna wordt een hydraterend masker aangebracht met hyaluronzuur. De behandeling wordt afgesloten met dagverzorging.

Ultra Skin Booster (45 min.)

Deze behandeling is hetzelfde als de Glow Up Treatment, alleen het masker is anders. Het masker dat hierbij wordt aangebracht is een luxere Skin Enzyme of Alginaat masker. Ook wordt de huid behandeld met Radio Frequentie. Dit kan de huid liften, verstrakken en verstevigen.

Hydrafacial (60 min.)

Deze behandeling lijkt op microdermabrasie, maar dan zonder gebruik van kristallen of schuurkopjes. In plaats daarvan worden kunststof kopjes gebruikt om een ​​onder druk staande oplossing op de huid te schieten. Door de hoge snelheid van deze behandeling ontstaat een vacuüm-effect, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Doel van de behandeling is hydrateren, reinigen en revitaliseren van de huid. Daarnaast kan het bijdragen aan het stimuleren van de bloedsomloop, waardoor de productie van collageen en elastine wordt bevorderd. Dit kan zorgen voor een strakke, stralende huid.

Skinbooster (45 min.)

Je huid wordt geanalyseerd en vanuit daar wordt gekeken welk verzorgend product gebruikt gaat worden voor deze behandeling. Het hoofdbestanddeel van de gebruikte producten is hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die een verjongend effect op de huid kan hebben. Het verzorgende product wordt met de microneedling-techniek onder de opperhuid gebracht.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 072 582 3872 of 0657 799 331. Niet geldig op feestdagen. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over The Swan Beauty Center

De missie van de afslank- en huidspecialisten van The Swan Beauty Center is jou je de mooie zwaan laten voelen die je bent. De salon in het Alkmaarse Oudorp biedt dan ook verschillende behandelingen om je lekker in je vel te laten voelen. De specialisten verbeteren de conditie van je lichaam en huid o.a. met verschillende afslankbehandelingen, skinboosters, peelings en gezichtsbehandelingen aangepast op jouw huid. De apparatuur en producten die de specialisten hiervoor gebruiken zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd, om optimaal resultaat te kunnen bieden.