Geen nieuwe meldingen

Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg

Kies optie

In een Notendop

Ontspan alleen of met z’n tweeën in sauna’s, baden en rustruimten die omringd worden door groen en geïnspireerd zijn op de natuur.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als licht & donker en stress & ontspanning kunnen warmte & kou niet bestaan zonder elkaar. Voel wat hitte en frisheid met je lichaam doen en laat stress smelten als sneeuw voor de zon bij Thermen Soesterberg.

Kies uit 4 opties

  • € 16,99 voor een entreeticket voor 1 persoon - Badkledingdag
  • € 33,99 voor een entreeticket voor 2 personen - Badkledingdag

  • € 19,99 voor een entreeticket voor 1 persoon - Regulier
  • € 39,99 voor een entreeticket voor 2 personen - Regulier

Elke dinsdag is het badkledingdag, alle andere dagen geldt de reguliere toegang.

Na binnenkomst bij deze Thermen kan het relaxen beginnen. Geniet van warme weldadigheid in één van de elf sauna’s en koel daarna af in een van de dompelbaden. Je vindt in Soesterberg o.a. een zoutsteensauna waar regelmatig zout water verneveld wordt in de ruimte waardoor de lucht gezuiverd wordt. Ook is er een berkensauna waar je je door de berkengeur midden in de natuur waant. Over natuur gesproken: buiten vind je een zwemvijver waarvan het water geen chloor of reinigingsmiddelen bevat, maar wordt gezuiverd door een biologische sproeifilter. Ook wordt het water niet verwarmd waardoor het bad een natuurlijke temperatuur aanneemt, een goede manier om even af te koelen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019 op dinsdag voor de badkledingdag-optie en op maandag en woensdag t/m zondag voor de reguliere optie (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op weekenddagen (vrijdag t/m zondag) geldt een toeslag van € 3 p.p.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://www.thermensoesterberg.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn.
Meer info: neem je afgedrukte boekingsbevestiging mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Soesterberg

Midden in een natuurrijke omgeving, midden in de provincie Utrecht vind je Thermen Soesterberg. Hier kom je in het groen even tot rust. Thermen Soestenberg heeft 16 sauna's en diverse zwem-, bubbel- en dompelbaden. Alles is erop gericht om je te laten onthaasten. Neem plaats in een van de sauna's en boek massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen om je dag rustig aan onderweg-naar-compleet te maken. Ervaar opgietingen van gastopgieters van over de hele wereld in het Sauna Theater met een licht en geluidsshow en laat je meenemen naar nieuwe werelden en dimensies. Het Sauna Theater biedt ruimte voor maar liefst 180 mensen en is uniek in Europa. De innerlijke mens verzorg je in het wellnessrestaurant en als je geen zin hebt om naar huis te rijden, blijf je lekker slapen in het hotel vlakbij.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.