Geen nieuwe meldingen

Thomas Rijopleidingen

Deventerstraat 350, Apeldoorn

10-12 lessen motorrijden incl. examens bij Thomas Rijopleidingen Apeldoorn

Kies optie

In een Notendop

Haal je motorrijbewijs onder persoonlijke begeleiding van een ervaren instructeur en scheur binnenkort over de weg.

Over deze deal

Lemmy Kilmister en zijn band gaan harder dan alles. Bewijs dat je kan bijblijven en word zelf een motorhead met 10 of 12 lessen motorrijden bij Thomas Rijopleidingen. Je rijbewijs pik je onderweg ook mee als Ace of Spades.

Kies uit volgende opties


  • € 299 voor 10x 50 min. motorrijlessen + examen AVD + examen AVB (waarde € 642)
  • € 349 voor 12x 50 min. motorrijlessen + examen AVD + examen AVB (waarde € 714)

De rijopleiding is bedoeld voor alle twintigplussers die ervan dromen om op hun ijzeren paard over de weg te gaan scheuren. Je krijg persoonlijke begeleiding van een ervaren motorinstructeur en oefent op een van de 5 lesmotoren: Honda CB 500 (2 stuks), CBF 500, Nighthawk 250 of CBF 600. In de lessenreeks oefen je eerst voertuigbeheersing (AVB) op 12 onderdelen in Apeldoorn voor je naar de lessen verkeersdeelneming (AVD) gaat op locaties buiten de gemeente. Het uiteindelijke doel is dat je slaagt voor het praktijkexamen en met je A-rijbewijs op zak je ros kan bestijgen. Een les duurt 50 minuten en ze worden in blokken van 100 minuten gegeven.

Thomas Rijopleidingen Apeldoorn


Thomas Rijopleidingen in Apeldoorn biedt rijlessen aan de hand van een persoonlijke aanpak. De nadruk ligt erop om leerlingen op het einde van hun opleiding als veilige en zelfstandige bestuurders de weg op te sturen. Daarom geeft Thomas Rijopleidingen meer dan wat nodig is om te slagen voor het praktijkexamen met de zogenaamde Verhoogde Rijvaardigheidsopleidingen met de onderdelen kijken en gezien worden in het verkeer. Je kan er zowel voor motorrijden als autorijlessen en je aanhangerrijbewijs terecht. Ze verkopen ook verwarmde kledij van Gerbing Heated Clothing, die uiterst geschikt is voor motorrijders.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eigen verklaring à € 25,80 en theorie examen à € 25,55. Deze moet je zelf bij het CBR aanvragen en betaal je rechtstreeks aan het CBR. Exclusief helmmutsje à € 6 en voertuighuur tijdens het examen à € 51,20, deze betaal je rechtstreeks bij Thomas Rijopleidingen.
Reserveren: verplicht telefonisch op 055 301 0151, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimum leeftijd 20 jaar. Alleen voor beginnende leerlingen. Eén les duurt 50 minuten en wordt eventueel in blokken van 100 minuten gegeven. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Thomas Rijopleidingen. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. De lessen zijn in het Nederlands. Niet geldig i.c.m. andere acties. Je wordt opgehaald in Apeldoorn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thomas Rijopleidingen