sluit
TTD Launch

Allwetterzoo Munster

Sentruper Straße 315, Münster

Allwetterzoo Münster: beleef veel dieren van dichtbij met een dagticket voor deze weerbestendige dierentuin in Duitsland

Kies optie

In een Notendop

Deze dierentuin is onder elke weeromstandigheid te bezoeken, met overdekte wandelpaden en beestachtige activiteiten voor jong en oud

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

© Groupon  • Dagticket voor Allwetterzoo
  • Geldig voor alle openingsdagen t/m 15 mei 2023
  • Locatie: Sentruper Straße 315 in Münster, Duitsland
  • Ongeveer een uurtje rijden met de auto vanaf Enschede
  • Kinderen van 0-2 jaar mogen gratis mee naar binnen

Bezoekers van de Allwetterzoo kunnen twee keer per dag helpen de olifanten te voeren, hallo zeggen tegen de aapjes of langs het giraffenhuis gaan. Tijdens een bezoekje kan je met je gezin ontspannen tussen de dieren lopen. Ook als het regent kan je je goed vermaken, want er zijn all-weather overdekte wandelgangen. Vanaf hier kan je de neusberen, zeehonden of stokstaartjes bewonderen. In het Vlinderhuis stijgt de temperatuur tot tropische waarden en dat brengt je in een mum van tijd in een vakantiestemming.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 15 mei 2023 op alle openingsdagen. Je groupon is je entreebewijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen van 0-2 jaar mogen gratis mee naar binnen. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Allwetterzoo Münster

Allwetterzoo Münster verwelkomt dierenliefhebbers uit Münster en ver daarbuiten sinds 1947. De dierentuin kreeg de ongewone bijnaam door de overdekte gangen die de individuele dierenverblijven verbinden. Tegelijkertijd bieden de gangen overdak als het regent en schaduw als de zon schijnt. Een ander bijzonder kenmerk van deze dierentuin is dat bezoekers de dieren van wel heel dichtbij kunnen bekijken. Als je wil kan je een wandeling maken met pinguïns, olifanten voeren en een bezoekje brengen aan de papegaaien en apen.