In een Notendop
Verwacht tijdens dit “meat-only” festival van chefkok Julius Jaspers proeverijen, duurzaam vlees en originele specialiteiten.
Over deze deal
De deal
- Entreeticket voor Butcher’s Heaven, naar keuze met reservering voor een bier-, whisky-, of wijnproeverij
- Data en tijden:
- zaterdag 14 oktober - 12.00-23.00 uur
- zondag 15 oktober - 12.00-20.00 uur
- Locatie: Centrale Markthal op het Foodcenter, Amsterdam
Kies uit 12 opties
- € 9,99 voor dagentree Butcher’s Heaven - 2 personen (waarde € 15)
- € 14,99 voor dagentree Butcher’s Heaven - 3 personen (waarde € 22,50)
-
€ 19,99 voor dagentree Butcher’s Heaven - 4 personen (waarde € 30)
- € 11,99 voor dagentree Butcher’s Heaven + gegarandeerde reservering voor een bier-, whisky- of wijnproeverij - 2 personen (waarde € 15)
- € 17,99 voor dagentree Butcher’s Heaven + gegarandeerde reservering voor een bier-, whisky- of wijnproeverij - 3 personen (waarde € 22,50)
- € 23,99 voor dagentree Butcher’s Heaven + gegarandeerde reservering voor een bier-, whisky- of wijnproeverij - 4 personen (waarde € 30)
Onderdeel van foodfestival Butcher’s Heaven zijn 3 proeverijen: een Brand bierproeverij, een Sligro wijnenproeverij en een Jim Beam-proeverij.
Let op: een dagentreeticket geeft je toegang tot alledrie de proeverijen, maar met de iets duurdere optie ben je verzekerd van een plek bij één van de proeverijen op het tijdstip van jouw keuze en kan je daarna, zonder reservering, naar de andere twee proeverijen. De proeverijen worden gegeven op basis van beschikbaarheid dus vol is vol (tenzij je een reservering hebt). Aan de proeverijen zijn geen extra kosten verbonden.
Butcher’s Heaven
Na een succesvolle eerste editie in 2016 strijkt het meat-only foodfestival van chefkok Julius Jaspers dit jaar in het weekend van 13, 14 en 15 oktober neer op het Foodcenter in Amsterdam. Zo’n 30 restaurants laten de veelzijdigheid van vlees zien en bereiden zowel de verfijnde, mooie stukken als het ‘vergeten vlees’. Onder andere BAR-becue Castell, de Veranda, Dreams of Magnolia, Het Bosch Niven, Ron Gastrobar, Slagerij de Leeuw, ‘t Vliegertje, The Roast Room, Graceland BBQ en The Harbour Club en chefs Jord Althuizen, Lucas Rive en Julius Jaspers staan voor je klaar om de carnivoor in je tevreden te laten spinnen. Behalve proeven kan je als vleesliefhebber ook zelf aan het werk met bijvoorbeeld een workshop van het Worstatelier of leer je van Jeroen Hazebroek hoe je de perfecte ribeye maakt op de Big Green Egg. Tijdens het weekend doen amateurkoks een gooi naar het winnen van de Amsterdam BBQ Challenge. Met een Brand bierproeverij, een Sligro wijnenproeverij en Jim Beam-proeverij wordt ook aan de dorstige mens gedacht.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: als je kiest voor de optie met gegarandeerde reservering voor één van de proeverijen is minimaal 48 uur van tevoren reserveren verplicht via reserveren.groupon.nl. Voor de dagentreetickets hoeft niet gereserveerd te worden en is je groupon je entreebewijs.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren voor de opties met gegarandeerde reservering voor één van de proeverijen, anders vervalt je reservering (je dagentree is dan nog wel geldig).
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.