Geen nieuwe meldingen

Ticket voor Kerstfair Huis Doorn op 12-15 december 2019 in Doorn

Kies optie

In een Notendop

Doe inspiratie op voor versiering, hapjes en kadootjes in het winterwonderland vol lichtjes en stands met deco, food en hebbedingetjes.

Over deze deal

  • Ticket voor Kerstfair Huis Doorn
  • Data: 12 t/m 15 december 2019
  • Openingstijden: 11.00-17.00 uur
  • Op vrijdag open tot 20.00 uur
  • Locatie: Huis Doorn in Doorn

Ontdek het winterwonderland van Huis Doorn. De Kerstfair aldaar bevat alle ingrediënten om voorbereid de feestdagen tegemoet te gaan. Bij elke stand doe je inspiratie op voor kerstversiering of kadootjes voor onder de boom. En terwijl je over het terrein en in Huis Doorn rondloopt, fonkelen de vrolijke lichtjes en vult je neus zich met de typische winterse geuren.

Bij Kerstfair staan ruim 80 specialisten, smaakmakers, trendsetters en vakmensen klaar om de kerstspirit bij je aan te wakkeren. De kerstlampjes zijn trouwens niet de enige lichtpuntjes in Huis Doorn, want de tafels zijn rijk gedekt met zilveren tafelstukken, handbeschilderd servies en verguld kristal.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Kerstfair Huis Doorn op 12 t/m 15 december 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Ticket: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Met je ticket kun je gratis Rijksmuseum Huis Doorn, Het Paviljoen en het park bezoeken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kerstfair Huis Doorn