Geen nieuwe meldingen

Soul Sisters: rang 1-ticket voor een van de concerten in februari 2020 in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Groningen

890+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Warm je stem vast op en maak die heupen los, want tijdens deze muzikale ode aan soul-legendes wordt het zingen en swingen.

Over deze deal

 • Rang 1-ticket voor Soul Sisters
 • Data: 18 t/m 27 februari 2020
 • Locaties:
  • Concertgebouw Amsterdam
  • De Doelen Rotterdam
  • World Forum De Haag
  • MartiniPlaza Groningen

Tijdens deze ode aan soul queens als Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en Chaka Khan wordt het knap lastig om stil te blijven zitten. De swingende muziekstroming ontstaan onder het label Motown kent namelijk veel dansbare hits die soul-liefhebbers woord voor woord kunnen meezingen. Denk aan iconische hits als ‘Private Dancer’, ‘Respect’ en ‘I’m Every Woman’, vertolkt door drie onvervalste soul sisters en een weergaloze live band.

Data, tijden en locaties

Datum Aanvang Locatie
Di. 18 feb. 2020 20.15 uur Concertgebouw Amsterdam
Wo. 19 feb. 2020 20.15 uur Concertgebouw Amsterdam
Do. 20 feb. 2020 20.15 uur Concertgebouw Amsterdam
Vr. 21 feb. 2020 20.15 uur Concertgebouw Amsterdam
Za. 22 feb. 2020 20.00 uur World Forum Den Haag
Zo. 23 feb. 2020 14.30 uur World Forum Den Haag
Zo. 23 feb. 2020 19.00 uur World Forum Den Haag
Ma. 24 feb. 2020 20.15 uur De Doelen Rotterdam
Do. 27 feb. 2020 20.00 uur MartiniPlaza Groningen

Ook wereldsterren als de Jackson Five, Stevie Wonder en Marvin Gaye ontkomen niet aan een daverende ode in de show waar de hoogtepunten uit de soul-stroming belicht worden. Maar het onnavolgbare repertoire van Tina Turner staat in deze Soul Sisters-show centraal. Bereid je stembanden dus voor op o.a. ‘Let’s Stay Together’, ‘What’s love got to do with it’ en natuurlijk ‘We don’t need another hero’.

En zoals het echte souldiva’s betaamt straalt de hele show glitter en glamour uit. Niet alleen de zangeressen, maar ook de enorme band - inclusief indrukwekkend aantal blazers - zijn gehuld in opvallende podium-outfits.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor Soul Sisters op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je e-tickets worden uiterlijk een week voor het concert per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je een week voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Soul Sisters