sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Electronic Dance Music Museum Our House

Entreeticket voor het museum van elektronische dans muziek ´Our House´ in Amsterdam

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer het verhaal kennen achter ruim vier decennia aan dance-cultuur, zoals van Armin van Buuren, Martin Garrix, Tomorrowland en meer.

Over deze deal

  • Entreeticket voor Our House
  • Keuze uit een junior-ticket van 7 t/m 15 jaar en een regular-ticket vanaf 16 jaar
  • In 75 minuten wordt je meegenomen in het verleden, heden en toekomst van de dance-muziek
  • Het verhaal wordt verteld door middel van verschillende interactieve installaties, shows en exposities.

Deal-Voorwaarden

Verplicht online reserveren op ourhouse.seetickets.com. Geldig als entreeticket voor Our House vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2022 op woensdag t/m zondag. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Na reserveren ontvang je de tickets, toon deze bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Our House

Entertainment, techniek en storytelling komen samen in een innovatieve beleving bij museum ´Our House´ in Amsterdam. Hier worden DJ´s zoals Armin van Buuren, Carl Cox, Charlotte de Witte, Deadmau5, Diplo en Kevin Saunderson geëerd. In 75 minuten wordt je meegenomen in het verleden, heden en toekomst van de dance-muziek Ruim vier decennia aan dance-cultuur komt aanbod. Het verhaal wordt verteld in zes exposities en 15 installaties waarmee de geschiedenis, muziek, cultuur, gemeenschap en toekomst van de elektronische muziek tot leven komt. Dit museum lijkt op een waar dance-feest, waar een eindshow met audiovisuele 4D niet kan ontbreken. Mocht je daarna nog niet uitgefeest zijn, dan kan je naar de ´afterparty´ in de conceptstore naast het museum.