Geen nieuwe meldingen

Houten loopwagen met 35 blokken

Houten loopwagen

In een Notendop

Deze loopwagen gemaakt van hout wordt geleverd met een reeks kleurrijke blokken om de verbeelding van de baby te ontwikkelen

Product-details

  • Wielen en stuur helpen peuters hun loopvermogen te ontwikkelen
  • Bouwstenen worden opgeslagen in de onderste bak
  • De blokken passen precies, zodat ze ook als een puzzel kunnen werken
  • Bestaat uit een loopwagen en 35 kleurrijke bouwstenen
  • Materiaal: hout

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.