Geen nieuwe meldingen
Afhalen

Willemstraat 28, Rijswijk

Argentijnse rumpsteak van 300 gr. met friet, salade en saus bij Toros Argentinos, afhalen in Rijswijk

Kies optie

In een Notendop

Bij Toros Argentinos laat je geen steak vallen met een malse rumpsteak met saus, salade en frietjes om fijn je tanden in te zetten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
K
Kim
6 beoordelingen1 beoordelingen
april 3, 2021
heerlijk zacht vlees, super service.
G
GMJtop reviewer
57 beoordelingen32 beoordelingen
februari 12, 2020
Heerlijk gegeten alhier, ook de bediening erg goed, menig resto kan hier nog iets van leren, ook de bijgerechten, friet, saladebar en wij bestelden geroosterde groenten erg lekker allemaal, vlees was precies medium - well, bij andere Argentijnse resto soms veelst te rood, hier bij Toros helemaal zoals het hoort dat betekent een uitstekende kok in de keuken. Als we in de buurt zijn komen we graag terug voor nu een dikke 10 !!!!!

Over deze deal

  • Argentijnse rumpsteak van 300 gram
  • Geserveerd met friet, mayonaise en salade
  • Voor 1-6 personen
  • Carnivoren kunnen aansnijden t/m 31 maart 2021

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 april 2021 op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Toros Argentinos

Liefde gaat door de maag en daarom is de juiste match essentieel. Zit het goed met jou en Argentinië? Verheug je in het Rijswijkse Toros Argentinos op sappige steaks, bereid op een houtskoolgrill en rechtstreeks afkomstig uit Argentinië, en op lamsvlees, kip of spareribs om je vingers bij af te likken. En omdat eigenaar Naz precies weet wat bij een smaakvolle avond hoort wordt die carne geflankeerd door passende veggies of gepofte aardappelen, of een knapperige salade van de uitgebreide saladebar. Een glaasje (of fles) uit de collectie authentieke wijnen maakt het denkbeeldige culinaire uitje naar het Zuid-Amerikaanse continent compleet. En ja, ook voor niet-carnivoren legt de keukenbrigade iets smakelijks op het rooster.