Geen nieuwe meldingen

TOV Eten

Plein 16C, Tiel

High wine voor 2 tot 6 personen bij TOV Eten

Kies optie

In een Notendop

Je krijgt 2 glazen wijn per persoon en een groot assortiment van petitfours, diverse kazen, luxe Mediterrane vleeswaren en meer.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een high wine voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 28,99 voor een high wine voor 3 personen (waarde € 73,50)
  • € 36,99 voor een high wine voor 4 personen (waarde € 98)
  • € 54,99 voor een high wine voor 6 personen (waarde € 147)

Tijdens deze high wine kies je 2 bijzondere wijnen die je graag zou willen proberen (2 glazen per persoon). Verder krijg je uiteraard bijpassende hapjes. Er zijn petitfours, tapenades, bruschetta’s, diverse kazen en luxe Mediterrane vleeswaren, dus er is iets voor zowel de zoetekauwen als voor degenen die van hartig houden.

TOV Eten

TOV Eten is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Tiel aan het Plein. Bij TOV Eten werken leuke, enthousiaste en leergierige mensen die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Alle medewerkers hebben een verstandelijke beperking of op een andere manier moeite met werken in een reguliere werkomgeving. Doordat ze voortdurend goed ondersteund worden, worden ze zelfstandiger en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Hierdoor kunnen ze prachtige broodjes serveren en kan je er bijvoorbeeld genieten van een high tea of een high wine. Daarnaast kan je in de avonden de ruimte van TOV Eten afhuren voor privé-gezelschap.Het team verzorgt dan de koffie, thee, hapjes of een borrel.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op a 0654 936 350, óf via email op info@toveten.nl óf online op http://toveten.nl/reserveringen o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes (m.u.v. 2 wijnen per persoon). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TOV Eten