Geen nieuwe meldingen

Train Healthy

Asterweg 4, Amsterdam

1 of 3 sportmassages van 60 minuten bij Train Healthy in Amsterdam-Noord, nabij de Buiksloterweg-pont

Kies optie
Meer dan 40 bekeken vandaag, dus handel nu!
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Voorkom blessures of help je spieren te herstellen van een blessure met een stevige bindweefselmassage gericht op sportieve inspanning.

Over deze deal

  • 1 of 3 sportmassages van 60 minuten
  • 4 minuutjes fietsen vanaf de Buiksloterweg-pont
  • In Noord, recht tegenover NS-station Amsterdam Centraal

  • Een sportmassage is een stevige bindweefselmassage
  • Om de spieren te kalmeren vlak voor of juist na sportieve inspanning
  • Een sportmassage kan helpen om blessures te voorkomen
  • Of om de spieren te helpen herstellen bij blessures

Wat je moet weten

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Reserveer telefonisch op 0639 563 775 of via e-mail op info@trainhealthy.nl , o.v.v. Groupon. Kies je voor 3 massages, dan moeten deze binnen de geldigheid worden opgemaakt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Train Healthy

Bij Train Healthy wordt er gewerkt aan je gezondheid onder het mom: 'de energie die je er in stopt, krijg je er ook voor terug'. En dat is zo, want een gemotiveerder sporter haalt motivatie uit geboekte resultaten en geboekte resultaten komen voort uit motivatie. En dat werkt hetzelfde bij jouw trainer. Met zijn bokstrainingen, bootcamps en personal trainings weet hij sportievelingen van elk niveau te motiveren uit hun comfortzone te stappen en van een gezonde lifestyle de nieuwe comfortzone te maken. En tevreden klanten is dan weer waar hij zijn motivatie uit haalt. Bij Train Healthy kan je bovendien terecht voor sportmassages, om jouw spieren voor, na en tijdens sportieve inspanning gezond te houden.