Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Tweezijdige knuffel-octopus

Tweezijdige knuffel-octopus

€ 17,41
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze tweezijdige knuffel-octopus heeft een blije en een minder blije kant.

Product-details

  • Tweezijdige knuffel-octopus

  • Deze dubbelzijdige knuffel is gemaakt van duurzaam pluche en is gevuld met hoogwaardig PP-katoen
  • Gemakkelijk schoon te maken, gebruik een kleine hoeveelheid water en zeep om vlekken te verwijderen en laat het drogen aan de lijn
  • Materiaal opvulling: PP katoen
  • Afmetingen: 20 x 20 x 10 cm

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.