sluit
TTD Launch

Universal Nails Amstelveen

Rembrandtweg 85,, Amstelveen

Nieuwe set one by one of volume wimperextensions bij Universal Nails in Amstelveen

Kies optie

In een Notendop

Laat je blik stralen met wimpers die de aandacht naar je ogen trekken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Nieuwe set wimperextensions
  • Kies uit one by one of volume extensions
  • De extensions worden bevestigd aan je eigen wimper
  • Bij one by one wordt er op elke wimper een extension aangebracht met één haartje
  • Bij volume wordt er op elke wimper een extension aangebracht met drie haartjes
  • Om de wimpers mooi te houden wordt aangeraden deze na ca. 3 weken weer op te vullen

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Je kan zoveel groupons kopen en gebruiken als je wil. Telefonisch reserveren o.v.v. Groupon vereist: voor locatie Amstelveen op 020 362 7347. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig op locatie Amstelveen.

Over Universal Nails

Universal Nails werd in 2002 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. De salon heeft vijf vestigingen verspreid over onze hoofdstad en daar bovenop nog een salon in Amstelveen en eentje in Almere. De nagelstylisten zitten bovenop de nieuwe trends en bieden dan ook uiteenlopende technieken aan om jouw nagels door een ringetje te kunnen halen. Zo kan je bij Universal Nails o.a. terecht voor spa manicures en pedicures, semi-permanente gellak en nagelverlenging met BIAB Nails. Natuurlijk kan ook nail art niet ontbreken in dit rijtje, want dit is een absoluut specialisme in alle zeven nagelsalons.