Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Vosdonk 39T, Etten-Leur

Workshop Cupcake, Dripcake of Taart decoreren bij Van Cindy in Etten-Leur

Kies optie

In een Notendop

Leer in 3 uur hoe je een taart vult en bekleedt of leer in 2,5 uur je cupcake of dripcake te decoreren met o.a. glitter en eetbaar kant.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marjatop reviewer
33 beoordelingen24 beoordelingen
september 11, 2021
Geweldige service! Cindy is een super leuke vrouw die je op een relaxte duidelijke manier alles haarfijn uitlegt. Er wordt voor een heerlijk kopje koffie/thee etc. gezorgd. Wij waren met volwassenen en kinderen en hebben een supergezellige, leerzame middag gehad! En nu maar smullen!😋Nogmaals dank Cindy!
J
JCLM
6 beoordelingen1 beoordelingen
november 24, 2020
Super middag gehad, Cindy is heel kundig,gastvrij en vriendelijk.Zeker voor herhaling vatbaar.
M
Marjatop reviewer
33 beoordelingen24 beoordelingen
november 7, 2020
Het was een gezellige leuke taartworkshop!
M
Marijketop reviewer
24 beoordelingen8 beoordelingen
oktober 11, 2020
Goed
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 18, 2020
Was helemaal SUPER!

Over deze deal

  • Workshop Cupcake, Dripcake of Taart decoreren
  • In Etten-Leur

  • Tijdens de workshop Cupcake decoreren leer je verschillende technieken, je gaat aan de slag met molds, uitstekertjes, dusts, glitter, eetbaar kant en een airbrush. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

  • Tijdens de workshop Taart decoreren leer je hoe je een taart vult, afsmeert en bekleedt. Je kleurt je eigen fondant en leert verschillende decoratietechnieken zoals boetseren. Je werkt met uitstekertjes en eetbare glitters. De workshop duurt ongeveer 3 uur en je gaat naar huis met een taart voor 10 personen om thuis te laten zien wat je geleerd hebt.

  • Tijdens de workshop Dripcake decoreren leer je een taart maken zonder fondant, maar met leuke kleurtjes botercrème en een drip van suikerglazuur. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

  • Maximaal 12 personen per workshop
  • Voor alle materialen wordt gezorgd, en ook voor koffie en thee

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, babyshower of vrijgezellenfeestje? Ga dan naar Van Cindy in Etten-Leur voor een workshop Cupcake, Dripcake of Taart decoreren. In haar workshopruimte in Etten-Leur ga je aan de slag met de aanwezige materialen, zoals fondant of glazuur, en leer je verschillende technieken. Zo’n workshop van 2,5 uur is niet alleen gezellig, maar ook smakelijk. En je kan er het thuisfront ook nog eens mee imponeren als jij jouw bij Van Cindy geleerde versiertrucs tijdens een etentje thuis in praktijk brengt. Op de taart dan, niet gasten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 076 501 7980, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Workshopruimte is enkel bereikbaar via een trap. Maximaal 12 personen per workshop. Inclusief alle materialen, koffie en/of thee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Van Cindy

Bij Van Cindy in Etten-Leur ben je aan het juiste adres voor creatieve workshops, geschikt voor diverse gelegenheden. Denk aan kinderfeestjes, babyshowers, genderreveal- of vrijgezellenfeestjes. Tijdens de workshops kan je al je creativiteit loslaten op taarten, cupcakes en koekjes.