Najaarsticket voor Veenpark Drenthe incl. toegang tot het Harmonium Museum

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Leer alles over de Drentse veenhistorie, bezoek dorpen, de bakker, de kruidenier en meer ambachtsbedrijfjes, en zie hoe turf wordt gestoken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Met 1 stuk turf kan je een vuurtje stoken, met 2 stukken turf wordt dat vuurtje al groter en met 5 stukken kan je beter beginnen met turven. Zie het echte werk met een bezoek aan het Veenpark.

Kies uit twee opties

  • € 7,99 voor een entreeticket voor Veenpark voor 1 persoon (waarde € 16)
  • € 15,99 voor een entreeticket voor Veenpark voor 2 personen (waarde € 32)

De deal is geldig voor entree inclusief parkwijzer met plattegrond, gratis parkeren en trein-, bootreizen op het park. De voucher geldt ook als toegangsbewijs voor het Harmonium museum. Let op: niet geldig in de maanden juli en augustus.

Je waant je even in het oude Drenthe met een bezoek aan het Veenpark. Je ervaart onder andere hoe er vroeger huizen werden gebouwd, brood werd gebakken, waar je vroeger je boodschappen moest halen en bij wie je moest zijn als je klompen kapot gingen. Ook bezoek je in dit leerzame park de laatste plek in Nederland waar nog turf wordt gestoken. Kinderen kunnen hier ook hun lol op met een ritje in de trein of op de boot, of een bezoek aan de speeltuin. Ook heb je toegang tot het Harmonium Museum (ook gelegen op het park), waar je inmiddels meer dan 250 harmoniums, ook wel traporgels genoemd, kan aantreffen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 oktober 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. juli en augustus).
Aankoop: maximaal 6 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Je afgedrukte groupon is je entreebewijs.
Meer info: gratis parkeren. Gratis entree voor kinderen t/m 4 jaar. Onder de 18 jaar is begeleiding van een volwassene vereist. Honden zijn toegestaan en moeten altijd aangelijnd zijn. Niet geldig i.c.m. andere acties, arrangementen of reeds gedane boekingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Veenpark


Veenpark bestaat uit twee museumdorpen, een groot hoogveengebied en een hoofdgebouw met expositie- en horecaruimtes. In dit openluchtmuseum kan je uitgebreid wandelen, maar er is ook 'openbaar vervoer': door het museumpark lopen twee smalspoortrajecten en vele kilometers bevaarbaar kanaal. In het park vind je ook het Harmonium Museum Nederland dat beschikt over een unieke collectie met inmiddels meer dan 250 harmoniums. Een bezoekje staat garant voor een mooie dag uit voor jong en oud. Honden zijn overigens welkom, maar moeten wel aangelijnd zijn.

Veenpark

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.