Geen nieuwe meldingen

Vergrotende spiegel met led

Vergrotende spiegel met led

Deal eindigt over1 dag 09:03:07
Tot 78% korting.
100+ gekocht
100+ gekocht
€ 87,20
€ 19,99
77% korting

In een Notendop

Deze vergrotende spiegel uitgerust met led’s, zuignappen en flexibele arm is praktisch, lichtgewicht en makkelijk te verplaatsen.

Product-details

  • Handig, lichtgewicht en draagbaar, kan overal worden opgeplakt
  • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?
  • 360 ° te roteren
  • Vergroot het werkelijke beeld 5 keer
  • Uitgerust met led’s
  • Diameter: 20 cm

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.