sluit
TTD Launch

Van Delft Verhuizingen

van der Lelijstraat, Delft

1, 2, 4, 6 of 10 uur verhuisservice inclusief transport en 2 verhuizers door Van Delft Verhuizingen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 29-5.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze verhuisservice kan je verhuizing gemakkelijker en plezieriger laten verlopen want veel handen maken licht werk.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Laat je spullen verhuizen
 • Keuze uit 1, 2, 4, 6, 8 of 10 uur
 • Inclusief transport en 2 verhuizers

Let op: neem eerst contact op met Select Verhuizingen om de gewenste verhuisdatum te bespreken alvorens de deal te kopen, dit om teleurstelling te voorkomen.

Bijkomende kosten en extra mogelijkheden

 • Exclusief eventuele parkeerkosten
 • Verhuizen van 23.00-06.00 uur is ook mogelijk, hier betaal je een toeslag voor van 50% van de groupon-prijs voor
 • Bij overschrijding van de aangekochte uren betaal je € 23,95 per kwartier
 • Er geldt een toeslag per verdieping van € 20
 • Binnen een straal van 90 km vanaf de vestiging aan de van der Lelijstraat in Delft geldt geen km-vergoeding, daarbuiten geldt een toeslag van € 0,25 per km (tijd gaat in op het moment van wegrijden vanaf de vestiging)
 • Een extra verhuizer is mogelijk en kost € 15 per uur
 • Je kan verhuisdozen huren, dit kost € 1,50 per doos + € 3 borg
 • Kopen van verhuisdozen is ook mogelijk, dit kost € 1,75 per verhuisdoos
 • Mocht er een verhuislift nodig zijn dan kost dit € 90,00 per uur en € 120,00 voor anderhalf uur
 • Moeten er kasten worden gedemonteerd etc. dan kost dit vanaf € 17,50
 • Woningontruiming en schoonmaak kan gedaan worden voor een meerprijs op aanvraag

Van Delft Verhuizingen

Particuliere verhuizingen, bedrijfs- en kantoorverhuizingen, transport en woningontruiming, Van Delft Verhuizingen heeft van alles in huis om je verhuizing gemakkelijker en plezieriger te laten verlopen. Daarnaast kan je ook bij ze terecht voor speciale projecten en verkoop en verhuur van verhuismaterialen zoals verhuisdozen, verhuisliften en verhuiswagens. Door heel nederland staan ze voor je klaar om dit klusje te klaren.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 0850 600 352 of info@vandelftverhuizingen.nl, o.v.v. Groupon. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Er geldt een toeslag van 50% van je groupon-prijs voor verhuizen tussen 23.00-6.00 uur. Overschrijding van de aangekochte uren kost € 23,95 per kwartier. Per verdieping wordt een toeslag van € 20 gerekend. Een extra verhuizer kost € 15 per uur. Het huren van een verhuisdoos kost € 1,50 per doos + € 3 borg. Het kopen van een verhuisdoos kost € 1,75. Het is mogelijk een verhuislift te huren vanaf € 90,00 per uur/€ 120,00 voor 1,5 uur. Demontage van kasten etc. kost vanaf € 17,50. Binnen een straal van 90 km vanaf de vestiging geen km vergoeding, daarbuiten geldt een toeslag van € 0,25 per km. De tijd gaat in op het moment van wegrijden van de vestiging aan de van der Lelijstraat in Delft. Deze kosten betaal je direct aan van Delft verhuizingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week.

Over Van Delft Verhuizingen