sluit
TTD Launch

VignetBestellen

Onbezorgd de weg op: milieusticker of vignet voor Frankrijk, Duitsland of Zwitserland via VignetBestellen

Kies optie

In een Notendop

Rijd onbezorgd de Franse, Duitse of Zwitserse wegen op door vooraf het benodigde vignet of de vereiste milieusticker te bestellen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Milieusticker of vignet bestellen
 • Keuze uit de volgende opties:
  • Milieusticker Frankrijk (Ecovignet Crit’Air)
  • Milieusticker Frankrijk (Ecovignet Crit’Air) + Alcoholtesters (2 stuks)
  • Milieusticker Duitsland
  • Vignet Zwitserland
 • Bestel ‘m uiterlijk 1 december 2022.
 • Of op z’n minst voordat je op autovakantie gaat
 • En ga goed voorbereid de weg op
 • Zonder financiële verrassingen op je pad

Deal-Voorwaarden

Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op vignetbestellen.nl/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Na inwisseling is je Franse en Duitse Milieusticker onbeperkt geldig. Het Vignet Zwitserland 2022 is geldig t/m 1 december 2022
Levering: Milieusticker Frankrijk: binnen 48 uur digitaal, raamsticker binnen 2-6 weken. Alcoholtesters: 3-5 werkdagen. Milieusticker Duitsland: 3-5 werkdagen. Wegenvignet Zwitserland 2022: 3-5 werkdagen.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor voertuigen met een Nederlands kenteken. De groene Milieusticker Duitsland wordt afgegeven aan voertuigen met een datum van na 31 december 2005 en/of voertuigen die voldoen aan uitlaatgasnormen Euro-4 en Euro-5. De Milieusticker Frankrijk wordt afgegeven aan voertuigen met een datum van na 1 januari 1997. Bekijk de kwalificatietabel. Het Vignet Zwitserland 2022 wordt afgegeven aan motorvoertuigen tot 3.500 kg. Bij rijden met een aanhanger, caravan of vouwwagen heb je twee vignetten nodig. Voor vragen neem contact op met 020 214 9665 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over VignetBestellen

Wie vaak op vakantie gaat met de auto, weet dat een goede voorbereiding er voor kan zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan onderweg. Vooral financiële verrassingen zijn gemakkelijk achterwege te laten, als je even uitzoekt in welke gebieden je bijvoorbeeld tol moet betalen of waar je je in een milieuzone bevindt. Bij die laatste komt VignetBestellen om de hoek kijken, want hier bestel je gemakkelijk en snel de benodigde milieustickers of vignetten voor de gebieden waar je doorheen wil rijden. In sommige gebieden in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk heb je namelijk een boete aan je broek hangen, als je niet in het bezit bent van zo'n sticker. Bestel je milieusticker of vignet bij VignetBestellen en je hebt hem binnen drie werkdagen in huis.