sluit
TTD Launch

Hunkemöller

126 locaties

Waardebonnen voor Hunkemöller van € 25, € 50, € 75 of € 100, geldig op de hele collectie incl. sale artikelen

Kies optie

In een Notendop

Geef je (nacht)leven glans met een nieuw lingeriesetje, sportkledij, accessoires of nachtmode.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Hunkemöller-waardebon van:

  • € 25 - minimale besteding van € 45
  • € 50 - minimale besteding van € 85
  • € 75 - minimale besteding van € 130
  • € 100 - minimale besteding van € 175
 • Te gebruiken voor de hele collectie inclusief items in de sale

 • Niet geldig voor online aankopen

 • De waardebon is geldig van 2 januari t/m 19 februari 2023 in alle Nederlandse Hunkemöller-vestigingen (m.u.v. de factorysales en outletstores)

 • Laat in de winkel je groupon op je smartphone zien

 • Hunkemöller is een sierlijk en stijlvol merk in de verfijnde wereld van lingerie (t/m cup H)

 • Ze hebben behalve lingerie ook een spannende collectie nachtmode, badmode, sportkleding, accessoires en shapewear

 • 'Spice up your life' met producten uit de volgende categorieën:

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 2 januari t/m 19 februari 2023.
Aankoop: je kan 1 groupon per persoon gebruiken, maar meer te koop als kado. Voor de waardebon van € 25 geldt een minimale besteding van € 45, voor de waardebon van € 50 geldt een minimale besteding van € 85, voor de waardebon van € 75 geldt een minimale besteding van € 130 en voor de waardebon van € 100 geldt een minimale besteding van € 175.
Hoe je groupon te gebruiken: wissel bij de kassa je groupon in voor je aankoop. Laat in de winkel je groupon zien op je mobiel.
Meer info: geldig in alle Nederlandse Hunkemöller-vestigingen. Toon je waardebon op je smartphone aan de kassa. Uitsluitend geldig voor aankopen in de winkel. Niet geldig voor online aankopen die opgehaald worden in de winkel (click & collect) en/of voor artikelen die in de winkel online besteld worden. De waardebon is geldig op het hele assortiment, inclusief sale artikelen. Niet cumuleerbaar met andere acties, zoals 3 voor 2 op Sale, 10% extra korting op alle Sale, Member vouchers, verjaardagskorting, en andere acties. Niet mogelijk om met een lingeriecard en/ of Fashion Cheque te betalen. Niet geldig op LELO producten. De voucher kan niet gebruikt worden om een Lingeriecard te kopen. De waardebon moet in één keer gebruikt worden. Maximaal één waardebon per aankoop te gebruiken. Aangekochte producten kunnen enkel geruild worden, binnen 14 dagen na aankoop, voor andere producten en dit op vertoon van het kassaticket. Je krijgt geen terugbetaling in de vorm van contant geld, een tegoedbon of lingeriecard.

Over Hunkemöller

Hunkemöller is een internationale lingerieketen met een ruim assortiment. Met meer dan 800 winkels is Hunkemöller één van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa. De keten staat bekend om haar goede service, uitgebreide collectie en fijne prijs-kwaliteitverhouding.