Geen nieuwe meldingen

Speelhuislaan 158, Breda

Tweegangenlunch à la carte voor 2-4 pers. bij wAater Food & Drinks in Breda

Kies optie

In een Notendop

Kies twee bijzondere gerechten vrij van de regelmatig wisselende lunchkaart in de monumentale watertoren in De Belcrum in Breda.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Voorheen bevatte de wAater-ruimte zo’n 562.556,6 liter water. Nu bevat hij jou, aan een tafeltje, wachtend op je eten, en loopt het water je in de mond tijdens een 2-gangenlunch à la carte bij wAater Food & Drinks.

Kies uit twee opties

  • € 14,50 voor een tweegangenlunch à la carte voor 2 personen (waarde € 30,90)
  • € 28,50 voor een tweegangenlunch à la carte voor 4 personen (waarde € 61,80)

Het menu wisselt regeltmatig bij wAater maar om je alvast een klein beetje te inspireren denk je voor de tweegangenlunch bijvoorbeeld aan gerechten als:

  • Sjiek gehaktbrood: een huisgemaakte Italiaanse polpettone omwikkeld met katenspek. Geserveerd met een zoete chutney van rode uitjes en een salade.

  • Als visjes in het wAater: lokaal en ambachtelijk gemaakte garnalenkroketjes met een fris dipje en knapperige croustades gevuld met een huisgemaakte tonijnsalade. Geserveerd met een salade en brood.

  • KipCake: een cakeje gemaakt van malse kippendij, kippengehakt, zongedroogde tomaatjes en mozzarella omwikkeld met spek. Geserveerd met een salade en brood.

  • Soep van de dag

wAater Food & Drinks

wAater is gevestigd in een voormalige watertoren in De Belcrum in Breda, wat het gebouw een unieke sfeer geeft. In het monumentale pand kan je bij wAater onder andere terecht voor lunch, borrel, catering en kookworkshops. Het menu wisselt regelmatig omdat de keuken zoveel mogelijk gebruik maakt van biologische en lokale producten. Je kunt overigens gemakkelijk voor de deur parkeren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week m.u.v. woensdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over wAater Food & Drinks