Wadlopen Pieterburen

Winter-Wadlopen met een speciaalbier proeverij-arrangement bij Wadlopen Pieterburen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop


Na inspanning komt ontspanning: sluit je 3 uur durende tocht af met een proeverij met speciaalbiertjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 17,50 voor Winter-Wadlopen & speciaalbier proeverij voor 1 persoon (waarde € 35,75)
  • € 34,50 voor Winter-Wadlopen & speciaalbier proeverij voor 2 personen (waarde € 71,50)
  • € 67,50 voor Winter-Wadlopen & speciaalbier proeverij voor 4 personen (waarde € 143)
  • € 99,50 voor Winter-Wadlopen & speciaalbier proeverij voor 6 personen (waarde € 214,50)

Nadat je je hebt ingeschreven voor het wadlopen geniet je in het restaurant van een kop koffie of thee met appelgebak. Hier wordt een wadloopfilm vertoond die ervoor zorgt dat je alvast in de goede stemming komt. Hierna rijd je naar de zeedijk, het begin- en eindpunt van de wandeltocht. Nadat je de laarzen hebt aangetrokken en warm aangekleed bent met een waterdichte broek en waterdicht windjack, kan het echt gaan beginnen.

Tijdens de wandeltocht van ongeveer 3 uur kom je langs kwelders en slikvelden. Aangezien je soms wegzakt in het slik moet je elkaar af en toe een handje helpen. Op het Wad ben je even onderdeel van de natuur en kan je met een beetje geluk zomaar een zeehond spotten. Na afloop van de wandeling spoel je de dikste modder en slik van je laarzen en benen en trek je weer schone (droge) kleding aan om vervolgens aan te schuiven bij de speciaalbier-proeverij.

Gedurende de proeverij krijg je een viertal eigen biertjes voorgeschoteld: Lam, Brak, Slik en Kwel. Je krijgt eerst een korte uitleg over de goudgele rakkers waarna je mag beginnen met proeven. Je weet niet in welke volgorde de biertjes worden gepresenteerd, dus je moet vertrouwen op je smaak om te beoordelen welk biertje in welk proefglaasje zit. De glazen worden vergezeld door knapperige zoutjes.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (actuele vertrekdata- en tijden).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 1 week van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het wadlopen gaat door bij een groep van minimaal 10 personen. Alcohol is te consumeren vanaf 18+. Kinderen toegestaan vanaf ongeveer 6 jaar. Exclusief huur van schoenen voor de maten 36-47 à € 5 per paar. Kinderen met een kleinere schoenmaat moeten zelf schoenen meenemen (bijvoorbeeld hoge duikschoenen of hoge gymschoenen die goed gesloten zitten om de enkels). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wadlopen-Pieterburen


Wadlopen-Pieterburen vind je inderdaad in waddendorp Pieterburen in Groningen, grofweg halverweg tussen Nationaal Park Lauwersmeer en de Eemshaven. Van daaruit starten verschillende wandelingen over het Wad. Zo kan je bijv. wadlopen naar Schiermonnikoog en Ameland of je kan er een 3-daagse wadlooptocht maken. Je gaat altijd met professionele begeleiding het Wad op om van die expert te horen over het wel en wee van het Wad. Voor een complete ervaring biedt Wadlopen-Pieterburen een hotel, pizzeria, restaurant, speeltuin en wadloopwinkel waar je o.a. wadlooplaarzen en -schoenen kan huren.

Wadlopen Pieterburen

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.