Geen nieuwe meldingen

Krijn Taconiskade 446, Amsterdam

Vliegen boven water bij Flyboardschool Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Schiet als een speer de lucht in door het board met waterspuiten onder je voeten te bevestigen, op een mooie locatie op open water.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
Bart
4 beoordelingen1 beoordelingen
juli 31, 2020
Lekker vlotte reactie na mail en alles s avonds om 2030 uur nog telefonisch kunnen regelen!

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Door meerdere tevergeefse pogingen leer je al op jonge leeftijd dat lopen op het water en vliegen in de lucht tegen alle natuurwetten in gaan. Stijg natuurlijk boven jezelf uit bij Flyboardschool Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 49,50 voor flyboarden voor 1 persoon
  • € 94,50 voor flyboarden voor 2 personen

Samen met je ‘aanhang’ (max. 2 personen) ga je de boot in Amsterdam en vaart naar open water. Degene die met je mee is, mag mee op de boot om vanuit de perfecte hoek foto’s te maken van jouw ervaring. Je krijgt een korte introductieles van 5-10 minuten van top-sporter Aron Kriek, om vervolgens 20 minuten lang de adrenaline door je lijf te voelen stromen, als je boven het water uitstijgt op je flyboard.

Voor een meerprijs van € 50 ter plaatse kan je je flyboard-ervaring inruilen voor een hoverboard-ervaring. Het voornaamste verschil is dat je bij een flyboard verticaal de lucht in schiet en bij een hoverboard surf je horizontaal over het water. Een hoverboard ziet er dan ook uit als een surfplank, die vooruit snelt door middel van een waterspuit aan de achterkant.

Flyboardschool Amsterdam

Bij de enige flyboard-aanbieder met een locatie op het open water in Amsterdam ben je niet verbonden aan een stijger om vanaf te starten. Je vaart met een boot naar open water en start daar je flyboard-experience. Dit geeft jou en je vrienden de mogelijkheid om goede actiefoto’s te maken. Ben je met een groep van meer dan tien personen, dan kan je binnen een straal van 25 km van Amsterdam kosteloos op een eigen gekozen plek flyboarden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag. Let op: op maandag t/m vrijdag is het alleen mogelijk om te flyboarden met groepen vanaf 6 personen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op flyboardamsterdam@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor de opstapplaats Krijn Taconiskade 446 in Amsterdam. Er is geen omkleedruimte aanwezig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Flyboardschool Amsterdam