Geen nieuwe meldingen

Walibi Belgium

Boulevard de l'Europe 100, Wavre

Entreeticket voor Walibi Belgium

Tot 29% korting.
150+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Maak herinneringen met het hele gezin en zoek de spanning op in de Cobra of hou het rustiger met een ritje in de Wave Swinger.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor Walibi Belgium
  • Geldig op alle dagen van de week van 12 augustus t/m 29 september 2019
  • Locatie: Boulevard de l’Europe 100, 1300 Waver

Geniet van een dagje Walibi Belgium met attracties voor het hele gezin. Zo vermaken de echte thrillseekers zich bijv. in de over-de-kop-achtbaan “Cobra” of in de “Weerwolf”, een achtbaan met een houten constructie. Voor de kleintjes zijn er ook meer dan genoeg attracties te vinden: zo kunnen ze bijv. vliegen in de “Fun Pilot” of een ritje maken in de “Skunx Airlines”. 

Je komt ogen en tijd te kort als je ronddwaalt in Walibi Belgium. Laat je meeslepen door de tropische wereld van “Exotic World”, waar kinderen door een avonturenparcours kunnen rennen en vliegen en waar je met het gezin in een dollemansrit van de “Tiki-Waka” kan plaatsnemen. Dit is slechts een kleine greep uit de tal van attracties die er te vinden zijn. We noemen er nog enkele voor je: “Karma World”, “Popcorn Revenge”, “Fun World” en “Kiddie Bay”.

Voorwaarden

Geldigheid: geldig op alle dagen van de week van 12 augustus t/m 29 september 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Na aankoop is het niet mogelijk om de bestelling te annuleren.
Tickets: je groupon is je entreebewijs. Toon je afgedrukte groupon bij de entree.
Meer info: bekijk de openingskalender voor de openingstijden. Alleen geldig voor entree Walibi Belgium, toegang Aqualibi niet inbegrepen.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Walibi België

Walibi België ligt een kwartiertje rijden ten zuiden van Brussel. Het pretpark heeft vele attracties met klinkende namen als Cobra, Vampire en Radja River, en dan hebben we het uiteraard over spectaculaire achtbanen en wildwaterbanen. Maar er zijn natuurlijk ook attracties als een reuzenrad, een draaimolen en een spookhuis en je kan er in bootjes en treintjes stappen. Verder zijn er meer dan genoeg plekken waar je kan eten en shoppen en is het mogelijk om te blijven slapen in één van de hotels, de bed & breakfast of op de camping.

Walibi Belgium

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten