sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Achterbos 24a, Vinkeveen

Wandel- of fietstocht arrangement met lunch voor 2-4 personen bij Lake24 in Vinkeveen

Kies optie
Meer dan 70 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Een frisse neus, koffie met lekkers en een uitgebreide lunch bij de Vinkeveense plassen, dat is alvast de helft van een goed weekend.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
H
Harrie
14 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
5 dagen geleden
redelijk
G
G
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 2, 2022
Goed
C
C.
25 beoordelingen17 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
4 dagen geleden
Men vraagt niet hoe je de biefstuk wilt hebben. Rauw medium of doorbakken ze waren alle 4 teveel door gebakken. Daarnaast had de bediening geen kennis van de drankenkaart of bood deze kaart aan ter info. Daardoor waren we niet op de hoogte van de meerdere biersoorten en wijn.
A
André
6 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
6 dagen geleden
Heel erg vriendelijk personeel, ons rustige hondje mocht mee en kreeg gelijk water aangereikt. Verder zorgden ze ervoor dat ons geheel niets tekort kwam. We mochten kiezen terras of binnen eten, door het prachtige weer, kozen we voor terras met leuk uitzicht op 2 landtongen en kade met boten. We hadden gekozen voor een 4 gangen menu: Vooraf een heerlijke soep (echt met zorg bereid) en met een lekkere stukje brood erbij. Tussengerecht een rouw taartje met allerlei heel goed combinerende bijproducten. Hoofdgerecht, mooi stuk heerlijk malse biefstuk met pepersaus, gekruide frites (met bakje mayo) en een klein beetje maar ook weer met zorg klaargemaakte verse groente. Nagerecht dame blanche, 2 bolletjes heerlijke vanille saus en perfecte chocolade saus met slagroom. Uiteindelijk 2 1/4 uur heel erg plezierig gezeten en heerlijk gegeten!
L
lau
11 beoordelingen7 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
april 30, 2022
Zogenaamd een menu van de chef, voorgerecht rauwe tartaar , hoofdgerecht bord patat met 1 stokje kipsate, nagerecht bolletje vanille-ijs met schuimsnoep, witte wijn te lauw , rode wijn te koud, na een uur weer buiten, wat een drama
M
Mary
29 beoordelingen16 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
april 21, 2022
Het was niet slecht maar een menu vd chef had ik me iets anders van voorgesteld dan een bord patat met een kipspies met satesaus! Dat kan ik ook ineen cafetaria krijgen maar dan veel goedkoper!

Over deze deal

  • Wandel- of fietstocht (eigen gekozen route) met lunch
  • Doe thuis je voorbereiding betreft een passende mooie route
  • Je wordt ontvangen met koffie, thee, cappuccino of koffie verkeerd met naar keuze stuk appeltaart of een brownie
  • Daarna lekker stappen of op de pedalen
  • Om af te sluiten met een uitgebreide lunch
  • Of je begint met de lunch en vervolgd dan met het sportieve
  • De 2-gangen-optie is met soep van de dag
  • Kijk hieronder op het menu waaruit je kan kiezen:
Image 1

Lunch hoofdgerecht, keuze uit:

Croquetten met brood

***

Egg'citing

***

Egg'stravaganza

***

Italian Desire

***

From Venice With Love

***

Libanese Dream

***

Spicy Chicken Sensation

***

Steak Sandwich Philly (meerprijs € 2,50)

***

Brioche Lax Zalm (meerprijs € 2,50)

***

Soep (bij de 2-gangen-optie)

Soep van de dag

***

  • Voor de uitleg van de verschillende gerechten, bekijk hier het uitgebreide menu

Deal-Voorwaarden

Geldig t/m 31 mei 2022 op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. Exclusief drankjes.(bij de lunch). Meerprijs €2,50 lunch-hoofdgerecht voor de Steak Sandwich Philly & Brioche Lax Zalm. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Lake 24

In de Jachthaven Omtzigt, uitkijkend over de prachtige Vinkeveense Plassen, strijk je op het terras van restaurant Lake 24 neer voor een lekker drankje, een goede lunch of een uitgebreid diner. Op koudere of regenachtige dagen kan je heerlijk aan een tafeltje binnen genieten in het sfeervolle restaurant. Ook kan je Lake 24 gebruiken als evenementenlocatie of inhuren om de catering te verzorgen op een locatie naar jouw keuze. Leg je boot aan tijdens een dagje varen of kom met de auto, fiets of lopend.