Geen nieuwe meldingen

5-20 herbruikbare zwarte mondkapjes

Herbruikbare zwarte mondkapjes

Resterende tijd beperkt!
100+ bekeken vandaag
1.000+ gekocht
1.000+ gekocht
€ 6,99

In een Notendop

Het doel van deze zwarte mondkapjes is stof, bacteriën en pollen afweren.

Product-details

De mondkapjes die Groupon aanbiedt, zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting die vereist is voor gebruik in klinische omgevingen.

  • 5-20 herbruikbare zwarte mondkapjes
  • Afmetingen: 17,5 x 12,3 x 0,4 cm
  • Materiaal: spons
  • Zacht en comfortabel materiaal
  • Doordat je de mondkapjes kan wassen, kan je ze steeds opnieuw gebruiken
  • Ontworpen om lucht binnen te laten en vocht buiten te houden
  • Breed genoeg om de neus en mond te bedekken
  • Doel is stof, bacteriën en pollen af te weren
De overheid geeft iedereen vanaf 13 jaar het dringende advies een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. Een verplichting daartoe is in de maak.
 

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.