Geen nieuwe meldingen

Wasmiddel Tropical Lily en Ylang

Wasmiddel Tropical Lily en Ylang

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

Dit geconcentreerde vloeibare wasmiddel Tropical Lily en Ylang geeft je wasgoed een exotische geur en extra glans.

Product-details

  • Ingrediënten: Reinigingsmiddelen (anionogene en niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen), waterontharders (natriumcarbonaat en natriumaluminosilicaat), wasverzachter, natriumperboraat, middel tegen opnieuw afzetten, parfum, beschermend middel voor wasmachine ( natriumsilicaat) en verwerkingshulpmiddelen (natriumsulfaat). Dit wasmiddel is gemaakt zonder fosfaat

  • Afmetingen: 50 X 50 X 50 cm
  • 3 ltr. voor 85 wasbeurten
  • Ontworpen om glans en geur te geven aan wasgoed
  • Een exotische mix van tropische lelie en ylang-ylang
  • Geconcentreerd vloeibaar wasmiddel
  • Ook verkrijgbaar in capsules en poeder

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.